Wil jij je boek schrijven, maar wil je dat niet alleen doen?

Je bent een gepassioneerde, creatieve en sensitieve ondernemer. Je doet met liefde je werk, omdat je weet dat jij met jouw talent mensen verder kunt helpen. Je werkt als zelfstandige, omdat je voelt dat dit de weg is voor jou om impact te maken op het leven van anderen. 

Je bent al een aantal jaar onderweg en bent begonnen om jouw unieke verhaal met steeds meer mensen delen. Je droomt ervan een boek te publiceren met daarin jouw persoonlijke verhaal, of een non-fictie boek waarin je jouw visie deelt.

Je bent al een paar keer begonnen, je weet wat je wilt schrijven, maar toch voelt het schrijven van je boek als een mijl op zeven. 

Wil jij:

 • het vertrouwen ontwikkelen dat je met jouw verhaal op de goede weg bent?
 • jouw kennis en ervaringen delen met andere ondernemers die hun boek schrijven?
 • aan de slag om jouw unieke verhaal nog meer tot leven te brengen?
 • de steun ervaren van andere schrijvende ondernemers en samen mooie verhalen de wereld in brengen?
Van blog tot boek jaartraject
fashion-composition-with-womens-accessories-on-whi-LYRTD9G.jpg

Van blog tot boek Mastermind

voor soulpreneurs die hun boek schrijven

 • Tijdens de Mastermind ‘Van Blog Tot Boek” ontmoeten we elkaar elke vrijdag voor een online schrijfsessie. Tijdens die sessie krijg jij de inspiratie om jouw blog te schrijven en publiceren.
 • Na drie maanden heb jij  helder wat de structuur van je boek is en hoe jij jouw verhaal gaat vertellen.  
 • Dit doe je door regelmatig contact te maken met je innerlijke stem en erop te vertrouwen dat jij het kanaal bent dat de boodschap de wereld in mag brengen.
 • Door elke week te schrijven, heb je na drie maanden een heldere structuur voor je boek en de eerste hoofdstukken geschreven. 

We starten op 4 juni 2024.

Er zijn nog maar 5 plekken beschikbaar!
Aanmelden kan tot 1 juni 2024

Mastermind Van Blog Tot Boek

Wat kun je verwachten?

1

Online schrijfsessies

Tijdens de online schrijfsessies werk jij aan jouw boek. We beginnen met een meditatie en eindigen met een moment waarin je deelt wat je hebt geschreven en hoe het is gegaan. Het doel van elke ochtend is dat jij een (concept)tekst heb geschreven van het blog dat jij wilt publiceren. De schrijfsessies vinden plaats op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur. 

2

Sparren met elkaar

Naast de schrijfsessies ontvang je feedback op je teksten van de andere deelnemers. Zo ontdek je of jouw verhalen raken en waar je nog meer van jezelf kunt laten zien. Maar in de app-groep kun je ook je vragen stellen over alle zaken waar je tegenaanloopt bij het schrijven en structureren van jouw boek. 

3

Mastermindsessies

Elke laatste vrijdag van de maand is er in plaats van een schrijfsessie een mastermind.  

4

Publicatie via Substack

De verhalen die jij alvast met een breder publiek wilt delen, publiceer je via een speciale blog op Substack. 

5

Kleine groep

We werken met een groep van maximaal 8 ondernemers, waardoor de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer groot is. 

Van blog tot boek jaartraject

Mastermind

499 ex. 21% btw
 • 10 online schrijfsessies
 • 3 mastermindsessies
 • feedback geven en ontvangen op jouw teksten
 • al je vragen over het schrijven van een boek beantwoord
 • publicatie van je verhalen via substack
 • kleine groep, dus veel persoonlijke aandacht
Mastermind

Sluit je aan bij deze fantastische ondernemers

“Ik ben echt heel bij dat ik mee heb gedaan met Van Blog Tot Boek. Het heeft me geholpen te zien wat mijn verhaal is. Dat was me anders niet gelukt, dan was ik gaan schrijven vanuit mijn hoofd. Door de meditaties tijdens de schrijfochtenden bracht Irene me echt naar mijn gevoel. Daardoor deel ik nu een ander verhaal, mijn echte verhaal. Het is fijn dat Irene aangeeft dat ik het mag laten ontstaan, dat het hele verhaal nu nog niet helder hoeft te zijn. De groep komt ook niet voor niets bij elkaar, door hen voel ik ook steeds weer inspiratie en motivatie.
Als jij jouw unieke verhaal wilt delen, is dit echt een fantastische methode. Omdat je eerst je ware verhaal naar boven haalt èn concrete stappen zet om van je blog echt een boek te maken.”
de wijsheid van de vrouw, nicole olsthoorn

20 jaar
ervaring

Al 20 jaar laat ik me door mijn intuïtie leiden als ik aan het schrijven ben. Steeds weer startte ik een project van een jaar om te bloggen. Ik schreef over voeding, yoga en het creëren van het leven dat het beste bij je past. Deze blogs heb ik uiteindelijk samengevoegd tot een boek.

De afgelopen jaren schreef ik ook een roman en souls messages (je kunt alle boeken vinden in de boekwinkel op deze site).

Ik heb gezien wat schrijven voor jou kan doen, voor jou als persoon, voor je bedrijf en hoe het je kan verbinden met je hogere zelf. Hierdoor kun je een leven leiden dat verbonden is met je ware doel.

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.