Verhalen veranderen levens

Jouw verhaal heeft de kracht
impact te maken.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is jouw verhaal op een heldere manier te delen met de buitenwereld

Toch staat het schrijven van je verhaal nog steeds op je to-do lijst en kom je er maar niet aan toe. Je wilt wel, maar waar haal je de tijd vandaan? 

Niet iedereen heeft een passie voor het schrijven van verhalen. Toch is de geschreven tekst nog steeds een belangrijk onderdeel om je verhaal te delen met de wereld. 

Ben jij er klaar voor om jouw verhaal te delen met de wereld. En heb je geen tijd of zin om het zelf te schrijven?

Dan help ik je graag!

Of het nu gaat om een boek, blogs of een whitepaper. Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van impactvolle teksten. Teksten die lezers raken en aanzetten tot verandering

Met mijn schrijftalent zorg ik dat jij jouw verhaal kunt delen. Zonder dat jij hoeft te schrijven.

DSC00350-scaled

Waarom hulp inroepen van een professional?

Heb jij wel eens een film gezien of een boek gelezen die zo’n indruk op je maakte dat het je leven veranderde? ​

Zo is het ook met jouw verhaal. Ook jij kunt een enorme impact maken door jouw verhaal te vertellen.​

Als schrijven jouw ding niet is, dan kan het je tegenhouden iets te publiceren.​

Als ghostwriter haal ik jouw verhaal naar boven en zet het om in eenvoudige en krachtige teksten. Teksten die inspireren en aanzetten tot verandering. Die jij kunt gebruiken als blogs, artikelen of misschien wel een boek.​

Wil jij met jouw verhaal jouw (potentiële) klanten inspireren om hun leven te veranderen? Neem dan contact met me op en we gaan samen aan de slag.​

laptop-on-table-in-meeting-room-of-office-workspac-ATQMG7C.jpg

Het proces

Werkwijze

Actieve samenwerking

Jouw verhaal schrijven we in een actieve samenwerking. We starten met een brainstorm om de essentie van jouw verhaal helder te krijgen.

Regelmatig contact

Voor het daadwerkelijke schrijven hebben we op regelmatige basis contact. In een online gesprek van ongeveer een uur vraag ik jou om input voor het schrijven van jouw verhaal. 

Iets prachtigs maken

Je kunt me inhuren voor het schrijven van je wekelijkse blog, een boek of bijvoorbeeld een whitepaper. Maar er is veel meer mogelijk.

Prijs

De prijs van mijn inzet hangt af van jouw wensen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Alexander Baas
Alexander Baas
Lees verder
Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken maar toch wel dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het ook prettig en plezierig blijft. En dat heb je soms nodig. Irene helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.
Joris van EijckGelijkGezond
Lees verder
Super fijn dat Irene positief kritisch en vanuit een nieuw fris en scherp perspectief heeft meegelezen op ons communicatie-document. Haar feedback heeft ons erg geholpen om het stuk duidelijker uit te schrijven. Ze confronteerde ons met al het jargon en de technische taal die we gebruikten en gaf ons concrete suggesties ter verbetering. Bedankt!
Vorige
Volgende

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.