Met 52 wekelijkse schrijfrituelen

om terug te keren naar jouw ware essentie

Je weet dat het leven gemaakt is om te leven en niet om geleefd te worden. Toch loop je al een aantal jaren mee in de ratrace, omdat je niet weet hoe je je leven anders in kunt richten. Je ziet ze wel voorbij komen, die plaatjes van de levensgenieters die uit de ratrace zijn gestapt. Voel jij dat verlangen ook, maar heb je geen idee hoe dat mogelijk te maken? 

Het goede nieuws is, jij kunt dit ook!  

Je kunt een leven leven dat in balans is. Een leven waarin je werkt en leeft vanuit je intuïtie, waarbij je je zielsmissie volgt. Een leven waarin je veel meer ruimte hebt om mee te bewegen met het ritme van de seizoenen, je vrouwelijke cyclus en de stand van de maan. Een leven waarin liefde, rust en eenvoud overheersen, waarin jij de regels bepaalt en niemand anders.

Jij kunt het leven creëren dat het beste bij je past

Om dat te doen, heb je maar een paar dingen nodig.

  1. pen en papier
  2. 15 minuten stilte per dag
  3. de verbinding met je intuïtie/innerlijke stem

Op reis naar jezelf met 52 schrijfrituelen

Intuïtief schrijven  is een krachtige tool om helderheid te creëren. Door contact te maken met je intuïtie, weet jij welke stappen je kunt zetten om het leven te creëren dat het beste bij je past. 

Door de boodschappen op te schrijven, kom je steeds dichterbij jouw essentie en dat wat voor jou belangrijk is. 

Na een paar weken of maanden zul je al werkelijk resultaat zien van alles wat je opschrijft. Schrijven is een vorm van uitzenden en aantrekken

Hoe het werkt 

Een jaar lang ontvang je elke zondag een schrijfopdracht. Door middel van die opdracht maak je contact met je intuïtie. Zo kun je jouw innerlijke stem het werk laten doen. Die opdracht kun je één keer doen, of elke dag. Gewoon zo vaak als jij wilt.  

Door elke dag of week contact te maken met je innerlijke stem, krijg je de antwoorden die je nodig hebt om je leven vorm te geven. Door de woorden op te te schrijven, bekrachtig je ze en wordt het eenvoudiger ze te realiseren.

Verbindend

met je eigen innerlijke stem

Aandachtig

met zachtheid en liefde

Verrijkend

door te schrijven vanuit je ziel

Bevrijdend

laat het los door te schrijven

Meld je nu aan en start jouw magische schrijfjaar op 8 januari 2024. 

Bij aanmelding voor 6 januari doe je mee voor de prijs van €99 (incl btw). 

Na die tijd gaat de prijs omhoog naar €111.

Verbindend

met je eigen innerlijke stem

Aandachtig

met zachtheid en liefde

Verrijkend

door te schrijven vanuit je ziel

Bevrijdend

laat het los door te schrijven


Het traject start op de eerste zondag na je aanmelding.  

Bij aanmelding ontvang je nu een gratis gedrukt exemplaar van Volg je eigen weg.


Nu slechts 88€
incl btw

Schrijf het leven dat echt bij je past

Ontvang gratis een gedrukt exemplaar van
Volg je eigen weg

Dit programma is voor jou, als jij:

  • je eigen weg wilt volgen, maar niet altijd weet waar die weg naartoe gaat.
  • wilt ontdekken wat jou ten diepste leidt. 
  • je vrij wilt voelen om de keuzes te maken die het beste bij jou passen. Zonder je daarvoor te schamen of bang te zijn dat mensen je gek vinden. 
  • niet op zoek bent naar een quick fix, maar naar een stabiele basis om dat te creëren wat bij jou past. 
photo-1500771309643-de18b0aea901

Nu slechts 88€
incl btw

Schrijf het leven dat echt bij je past

Ontvang gratis een gedrukt exemplaar van
Volg je eigen weg

Geertje van Berlo
Geertje van Berlo
Lees verder
Wat me raakt en inspireert is je openheid, je lef/drive om je eigen pad te volgen, je hart te volgen. Om niet geld voorop te zetten, maar waar je blij van wordt. Te laten zien dat het anders kan. Je eigen ritme volgen, het anders (durven) doen, het diepe induiken.

Ook je kwetsbaarheid en “mindere”, spannende momenten die je daarin laat zien.

En je soultalk: die helpt als aanmoediging om te gaan schrijven. Om te spelen. Het leven niet te serieus te nemen. Niet te luisteren naar de stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden om te creëren.

Eigen-wijs zijn. The Artist's Way, jij leeft het! Heel inspirerend.
Ingeborg van Egmond
Ingeborg van Egmond
Lees verder
‘Geluk in 8 koppen thee’ leest lekker weg, Irene vertelt heel open en laagdrempelig over haar belevenissen op zoek naar meer geluk in haar leven.

Omdat ik daar zoveel in herken en Irenes stijl mij aanspreekt, heb ik de 12-weekse ‘gelukstraining’ bij haar gedaan. Dat is een goede ‘stok achter de deur’ om het boek ook echt als een werkboek, een actieboek te gebruiken. Je krijgt concrete opdrachten die je stap voor stap helpen een andere leefstijl op te pakken, op de punten die je zelf kiest.

De opdrachten krijg je per mail, iedere week één. Ik raad je zeker aan om de gesprekken met Irene erbij te boeken! Zij helpt je door een spiegel voor te houden op basis van jouw verhaal. Ze legt focus: je hoeft niet alles tegelijk op te pakken en je hoeft het zeker niet allemaal alleen te doen. Irene heeft mij handvatten gegeven voor meer diepgang in het leven, op een positieve, niet belerende, inspirerende toon.
Vorige
Volgende

Irene van Gent

ik leef het leven dat bij mij past

In 2009 besloot ik alles wat ik had achter me te laten en op reis te gaan. Toen ik op de trein stapte naar Frankrijk had ik nooit gedacht dat de zoektocht naar wie ik werkelijk ben zo hobbelig kon zijn. Ik moest loskomen van alles wat ik kende en vele onbegane paden betreden. 

Wat me in al die jaren op de been hield was mijn schrijfroutine, die soms resulteerde in ellenlange pagina’s in mijn dagboek, soms in een dagelijks blog en een andere keer in een boek. 

Ik kreeg vele tegenslagen te verduren, die vaak veroorzaakt werden door het negeren van mijn innerlijke stem. Want juist als ik die stem volgde, dan klopte het allemaal. 

Het is mijn grootste wens dat iedereen in deze wereld vrij is om de boodschappen van zijn of haar ziel te horen en te volgen. Deze boodschappen zijn namelijk altijd liefdevol en bemoedigend en ze helpen je te blijven staan als het leven je uitdaagt.

Als iedereen de stem van zijn ziel kon volgen, hoe zou de wereld er dan uit zien? 

Gelukkig kun jij een lichtje zijn op je eigen weg en daarmee een voorbeeld zijn. Stap voor stap maken we de wereld een fijne en gezonde plek om te leven. 

Ga je mee op reis? 

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.