Creëer het leven dat echt bij past

52 weken inspiratie om je leven te schrijven

Wil jij het leven creëren dat het beste bij je past? Omdat je zeker weet dat het leven gemaakt is om te leven en niet geleefd te worden? 

Je verlangt naar een leven dat in balans is. Waarin je werkt en leeft vanuit je intuïtie, je zielsmissie volgend. Je weet dat er meer is dan de baan waar je eigenlijk geen energie meer van krijgt. Je wilt een leven dat meer ruimte geeft voor het ritme van de seizoenen, je cyclus en de maan. Een leven waarin liefde, rust en eenvoud overheersen, in plaats van moeten opvolgen wat anderen van je verwachten.

Intuïtief schrijven  is een krachtige tool om helderheid te creëren. Door contact te maken met je intuïtie en de boodschappen op te schrijven, weet jij welke stappen je kunt zetten om het leven te creëren dat het beste bij je past. 

Door intuïtief te schrijven, kom je steeds dichterbij jouw essentie en creëer je dat wat voor jou belangrijk is. 

52 schrijfrituelen

Een jaar lang ontvang je elke zondag een schrijfopdracht. Door middel van die opdracht maak je contact met je intuïtie. Zo kun je jouw innerlijke stem het werk laten doen. Die opdracht kun je een keer doen, of een week lang elke dag. Gewoon zo vaak als jij wilt. Je mag het helemaal invullen op jouw manier!  

Door elke dag of elke week contact te maken met je innerlijke stem, krijg je antwoorden die je nodig hebt om de reis van je leven vorm te geven. Door de woorden op te te schrijven, bekrachtig je ze en wordt het eenvoudiger ze te realiseren.

 

Verbindend

met je eigen innerlijke stem

Aandachtig

met zachtheid en liefde

Verrijkend

door te schrijven vanuit je ziel

Bevrijdend

laat het los door te schrijven

Meld je nu aan en start jouw magische schrijfjaar op 8 januari 2024. 

Bij aanmelding voor 6 januari doe je mee voor de prijs van €99 (incl btw). 

Na die tijd gaat de prijs omhoog naar €111.

Verbindend

met je eigen innerlijke stem

Aandachtig

met zachtheid en liefde

Verrijkend

door te schrijven vanuit je ziel

Bevrijdend

laat het los door te schrijven


Het traject start op de eerste zondag na aanmelding. 


start meteen

Schrijf het leven dat echt bij je past

Stap nu in en betaal € 88
prijs is incl btw

Waarom je leven schrijven?

Woorden helpen je op weg

Verhalen helen...

Als jij het leven wilt creëren dat echt bij je past, heb je de leiding nodig van je innerlijke stem. 

Deze stem is de enige die jou op weg kan helpen om dat te creëren waar jij ten diepste naar verlangt. 

Alle wijsheid zit al in jou en door wekelijks of dagelijks te schrijven, haal je die wijsheid naar boven. 

...en geven hoop en kracht.

Als jij weet wat jou ten diepste leidt, ervaar je meer rust, liefde en eenvoud. Je voelt je vrij om de keuzes te maken die het beste bij jou passen. Zonder je daarvoor te schamen of bang te zijn dat mensen je gek vinden. 

Jij hebt het recht het leven te leiden zoals jij dat wilt. Niemand hoeft jou te vertellen wat je wel of niet mag, dat bepaal jij helemaal zelf!

photo-1500771309643-de18b0aea901

start meteen

Schrijf het leven dat echt bij je past

Stap nu in en betaal € 88
prijs is incl btw

Irene van Gent

ik leef het leven dat echt bij me past

Schrijven is altijd al ‘mijn ding’ geweest. Ik schreef altijd al vanuit dat wat me inspireerde of leidde. 

Een paar jaar geleden besloot ik een diepere verbinding te maken met mijn innerlijke stem. Dat was nodig, want ik zat niet lekker in mijn vel. Ik had geen richting of doel. Het contact met mijn innerlijke wijsheid hielp me door de donkere stormen van mijn leven heen. 

Ik ben altijd bezig geweest het leven te creëren zoals dat bij mij past en schrijven heeft me daarin enorm op weg geholpen. Door contact te maken met mijn innerlijke stem, kon ik loslaten hoe het moest en me overgeven aan hoe ik het wil. 

De boodschappen van mijn ziel zijn liefdevol en bemoedigend en helpen me te blijven staan als het leven me uitdaagt. Als ze hard en ontmoedigend zijn, weet ik dat ze niet vanuit mijn ziel komen en probeer ik liefdevol andere woorden te vinden.  

Geertje van Berlo
Geertje van Berlo
Lees verder
Wat me raakt en inspireert is je openheid, je lef/drive om je eigen pad te volgen, je hart te volgen. Om niet geld voorop te zetten, maar waar je blij van wordt. Te laten zien dat het anders kan. Je eigen ritme volgen, het anders (durven) doen, het diepe induiken.

Ook je kwetsbaarheid en “mindere”, spannende momenten die je daarin laat zien.

En je soultalk: die helpt als aanmoediging om te gaan schrijven. Om te spelen. Het leven niet te serieus te nemen. Niet te luisteren naar de stemmetjes in je hoofd die je tegenhouden om te creëren.

Eigen-wijs zijn. The Artist's Way, jij leeft het! Heel inspirerend.
Ingeborg van Egmond
Ingeborg van Egmond
Lees verder
‘Geluk in 8 koppen thee’ leest lekker weg, Irene vertelt heel open en laagdrempelig over haar belevenissen op zoek naar meer geluk in haar leven.

Omdat ik daar zoveel in herken en Irenes stijl mij aanspreekt, heb ik de 12-weekse ‘gelukstraining’ bij haar gedaan. Dat is een goede ‘stok achter de deur’ om het boek ook echt als een werkboek, een actieboek te gebruiken. Je krijgt concrete opdrachten die je stap voor stap helpen een andere leefstijl op te pakken, op de punten die je zelf kiest.

De opdrachten krijg je per mail, iedere week één. Ik raad je zeker aan om de gesprekken met Irene erbij te boeken! Zij helpt je door een spiegel voor te houden op basis van jouw verhaal. Ze legt focus: je hoeft niet alles tegelijk op te pakken en je hoeft het zeker niet allemaal alleen te doen. Irene heeft mij handvatten gegeven voor meer diepgang in het leven, op een positieve, niet belerende, inspirerende toon.
Vorige
Volgende

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.