Jouw verhaal delen?

Je bent een gepassioneerde, creatieve en sensitieve ondernemer. Je doet met liefde je werk, omdat je weet datjij met jouw talent mensen verder kunt helpen. 

Je bent voor jezelf begonnen omdat je weet dat je daarmee je eigen leven en de levens van anderen kan verrijken.

Je bent al een aantal jaar onderweg en wil jouw unieke verhaal met steeds meer mensen delen. Je denkt eraan een boek te schrijven met jouw persoonlijke verhaal, of een non-fictie boek waarin je jouw visie deelt.

Toch voelt het schrijven van een boek schrijven heel groot. Daarom ben je nog steeds niet begonnen.

Als je het schrijven van je boek opdeelt in kleine delen, wordt het ineens steeds overzichtelijker. 

Jaartraject van Blog tot Boek

 • aan de slag met je boek door het op te delen in kleine stukken, blogs die je wekelijks of maandelijks publiceert.
 • leg contact met je doelgroep zodat je leert wat de reacties zijn op jouw verhaal.
 • krijg gedurende het jaar helderheid over hoe jouw boek eruit moet komen te zien.  
 • samen aan de slag om jouw unieke verhaal tot leven te brengen.
Van blog tot boek jaartraject
fashion-composition-with-womens-accessories-on-whi-LYRTD9G.jpg

Schijn je licht

door jouw unieke verhaal te delen

 • Tijdens het jaarprogramma ‘Van blog tot boek” ontmoeten we elkaar tweewekelijks voor een schrijfsessie, tijdens die sessie krijg jij de inspiratie om jouw blog te schrijven en publiceren.
 • Na een jaar heb je voldoende input voor een boek en reacties van je lezers op het verhaal dat je vertelt. Je hebt helder wat de essentie van jouw verhaal is en wat je daadwerkelijk wilt vertellen.  
 • En je hebt een krachtige relatie met je innerlijke stem. Die je niet alleen zakelijk, maar ook privé kan ondersteunen om de keuzes te maken die echt bij jou passen. 

Wil jij het verhaal van je leven schrijven?

Plan dan een afspraak in om kennis te maken, zodat we kunnen ontdekken of dit programma past bij wie jij bent. 

Van blog tot boek

Het jaarprogramma bestaat uit

1

Online schrijfsessies

Tijdens de online schrijfsessie, schrijft jij aan jouw blog van die week. We beginnen met een meditatie en eindigen met een moment waarin je deelt wat je hebt geschreven en hoe het is gegaan. Het doel van elke ochtend is dat jij een (concept)tekst heb geschreven van het blog dat jij wilt publiceren. De schrijfsessies vinden plaats op vrijdag van 10.00 – 13.00 uur. Data worden bekend gemaakt na aanmelding.  

2

Persoonlijke begeleiding

Naast de schrijfsessies krijg je persoonlijke begeleiding in de vorm van feedback op je teksten, het opzetten van je blogs of helderheid over de richting van je verhaal. Scroll verder voor meer informatie 

3

Online masterclasses

Vier keer per jaar kun je deelnemen aan een online masterclass over onder andere SEO, het uitgeven van je boek en hoe je het werk en leven creëert dat het beste bij je past. 

Basis

Dit programma is voor iedereen die een stimulans nodig heeft om regelmatig een blog te schrijven. Door middel van wekelijkse opdrachten kom je in een schrijfflow om jouw blogs te schrijven en te delen.

basis

999 per jaar
 • wekelijkse schrijfsessies en of schrijfoefeningen
 • lid van speciale online groep van ondernemers om verhalen te delen en feedback te ontvangen
 • 4 online masterclasses per jaar
Van blog tot boek jaartraject

Normaal

Dit programma is voor iedereen die motivatie zoekt om te schrijven en twijfelt of haar teksten wel goed leesbaar zijn. Naast wekelijkse opdrachten ontvang je maandelijks feedback op jouw verhalen.

normaal

1999 per jaar
 • alles van het basisprogramma
 • feedback van Irene op jouw teksten (gemiddeld 750 woorden per maand)
 • een persoonlijke sessie van een uur voor aanvang van het jaarprogramma
 • jouw verhaal in mijn podcast
Populair

Plus

Dit programma is voor iedereen die op zoek is naar een helder doel en richting om verhalen te schrijven. Door middel van brainstorms ontdekken we welke verhalen passen bij het bedrijf dat jij runt.

plus

2999 per jaar
 • alles van het normale programma
 • 4 brainstormsessies van 1,5 uur per jaar om de focus op je verhaal te houden en toe te werken naar het boek dat je wilt gaan schrijven (in te plannen afhankelijk van jouw behoefte, je kunt alle brainstorms aan het begin van het jaar plannen of juist verspreid over het jaar).
alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. ook mogelijk om in 4 termijnen te betalen (reken dan op 3% extra voor de administratiekosten). 

20 jaar
ervaring

Al 20 jaar laat ik me door mijn intuïtie leiden als ik aan het schrijven ben. Steeds weer startte ik een project van een jaar om te bloggen. Ik schreef over voeding, yoga en het creëren van het leven dat het beste bij je past. Deze blogs heb ik uiteindelijk samengevoegd tot een boek.

De afgelopen jaren schreef ik ook een roman en souls messages (je kunt alle boeken vinden in de boekwinkel op deze site).

Ik heb gezien wat schrijven voor jou kan doen, voor jou als persoon, voor je bedrijf en hoe het je kan verbinden met je hogere zelf. Hierdoor kun je een leven leiden dat verbonden is met je ware doel.

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.