Verander levens

Laat je stem horen

Heb jij wel eens een film gezien, een boek gelezen of een podcast geluisterd die zo’n indruk op je maakte dat het je leven veranderde?

Zo is het met elk (levens)verhaal. Ook in jouw verhaal zit een waarde die voor de lezer, luisteraar of kijker een enorme impact kan hebben. Hoe lang blijf jij nog wachten tot het juiste moment is aangebroken en je de juiste toon hebt gevonden?

Je bent gaan ondernemen omdat je een missie hebt. Grote kans dat die missie voortkomt uit iets wat jij in je leven hebt ervaren en waar je jouw cliënten nu mee wilt helpen. Jij wilt jouw potentiële klanten inspireren hun leven te veranderen. Jouw verhaal is daar de leidraad voor.

Je denkt misschien dat jouw verhaal niet bijzonder is. Niet grappig of spannend genoeg. Maar dat is niet waar. Je ziet de kracht vaak niet, omdat jij er middenin zit. 

Het gaat erom dat jij gaat erkennen wat jouw talent is. Jouw verhaal gaat over de weg die jij hebt bewandeld daar te komen. Talent is iets wat je vaak voor lief neemt. Het gaat je zo gemakkelijk af dat je er geen waarde aan hecht. Maar dat wat jij goed kunt, is vaak datgene waar anderen moeite mee hebben.

Om het verhaal te vertellen waar jij in gelooft, moet je dus weten waar je goed in bent en hoe je dat in kunt zetten.

foto in gesprek

Kennismaken

Wil jij je verhaal vertellen? En wil je ontdekken of ik je daarbij kan helpen? Laten we dan even bellen om elkaar beter te leren kennen.

Maak impact met jouw verhaal​

Online

In twee online brainstormsessies (van 1,5 uur) gaan we op zoek naar de essentie van jouw verhaal en de vorm die jij wilt inzetten om het te vertellen.

In de eerste sessie krijg jij helderheid over de kracht van je verhaal. In de tweede sessie ontdekken we waar jij blij van wordt. Houd je van van schrijven of praten, ben je liever wel of niet in beeld?

Live

De sessie bestaat uit twee delen met daarin een pauze zodat je even kunt ontspannen na het eerste deel.

In het eerste deel krijg jij helderheid over de kracht van je verhaal. In het tweede deel ontdekken we waar jij blij van wordt. Houd je van van schrijven of praten, ben je liever wel of niet in beeld?

Diana Beertema - PaulaOndernemer
Lees verder
Onze inspiratiesessie was magisch, de start met was heel fijn met de meditatie. Er was een gevoel van vertrouwen. De meditatie gaf een richting in de sessie. De vele vragen die je stelde zorgden ervoor dat het helder werd wat ik echt wilde.
Er is echt iets veranderd. Het is weer gaan stromen. Ik heb afstand genomen van het idee dat ik had.
Ik liep vast in het schrijfproces en nu blijkt waarom. Alles is energie, het was voornamelijk de lage energie die ervoor zorgde dat ik vastliep. Door samen met Irene te onderzoeken, waar ik op vastliep, ontdekte ik dat ik het oude verhaal mocht loslaten. Na de sessie ben ik in actie gekomen en nu ben ik op zoek naar een ruimte om meer mensen te ontmoeten, zodat ik nog meer kan verbinden. Ik voel een kracht van vertrouwen en heb het gevoel dat ik op mijn juiste pad loop. Daar ben ik heel dankbaar voor.
Michel KolenbranderBureau voor Conceptionele Zaken
Lees verder
‘Irene haar eigen wijze om het leven te leven spreekt me aan, inspireert en was de aanleiding om met haar in zee te gaan. We delen we het geloof dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt en waar ze talent voor hebben. Irene heeft niet alleen het talent om te schrijven, maar ook om aan te voelen wat nodig is voor jouw verhaal. Dat maakt haar de ideale sparringpartner om dit traject samen aan te vliegen. Zij is net als ik open minded, een pionier, een innovator waardoor het klikt en het proces ook nog eens heel leuk is. Ze snapt me en kan zich goed kan inleven in mij als ondernemer. Ze kan daarnaast uitmuntend communiceren, draagt de wereld een meer dan warm hart toe en heeft ervaring bij gemeenten die een belangrijke doelgroep zijn voor mijn boek. Irene geeft rust en ruimte. Rust om te laten zijn. Ruimte om te laten ontstaan.’  
Vorige
Volgende
irene van gent | schrijver | ghostwriter | auteur | blogger

Boeken

Vier boeken gepubliceerd

Woonplaats

Ergens in Griekenland 😉

Werkplek

Ik werk volledig online.

Over mij

Irene van Gent

Ik geloof dat we een mooiere wereld kunnen creëren door verhalen te vertellen. Niet alleen omdat verhalen zo mooi zijn, maar omdat elk verhaal een waarde in zich heeft die een leven kan veranderen.  

Ik help ondernemers helderheid te krijgen over hun unieke verhaal en stimuleer ze dat verhaal te delen op de manier die het beste bij ze past. Ik werk als ghostwriter en schrijf boeken, blogs en artikelen voor creatieve en spirituele ondernemers die daar zelf geen zin in of geen tijd voor hebben.

Daarnaast schrijf ik mijn eigen boeken en blogs om mensen te inspireren het leven te creëren dat het beste bij ze past.

Een standaardsessie kost € 495,00 (exclusief btw). 

Wil je een op maat gemaakt project? Dat kan, neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Na een korte online kennismaking, kunnen we vaak binnen twee weken de eerste sessie plannen.

De tweede sessie vindt dan 2 weken later plaats.

Zeker weten! Elk verhaal is het waard verteld te worden, jouw verhaal dus ook.

Als jij er klaar voor bent, dan ben je van harte welkom.

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.