Hoe kun je leven vanuit je volle potentie?

Een inspirerend en verbindend gesprek

Hoe ziet de wereld eruit als we allemaal leven vanuit onze volle potentie. We hebben allemaal onze talenten, maar laten die lang niet altijd volledig zien. Omdat we bang zijn wat een ander daarvan denkt. En misschien wel omdat we bang zijn voor onze eigen, immens grote potentie. 

Als we allemaal onze talenten omarmen en onszelf en elkaar werkelijk zien zoals we zijn, dan creëren we een wereld die bol staat van creativiteit, van verbinding en inspiratie. Een wereld waarin iedereen leeft vol levenskracht en energie. 

Met die energie kunnen we nieuwe oplossingen creëren voor de problemen waar we vandaag de dag tegenaan lopen en kunnen we ziektes voorkomen. 

Tijdens een inspiratiesessie word je op verrassende wijze geprikkeld om in gesprek te gaan over die nieuwe wereld. Een wereld die we alleen samen kunnen creëren. Je ontdekt hoe krachtig het is jouw eigen, unieke, ware verhaal te delen in een veilige setting. Een plek waar oprecht naar je geluisterd wordt en waar je volledig jezelf mag zijn. 

Je ontdekt wat er allemaal al is aan talent in de wereld, talent dat jou aanvult, zodat we samen die wereld kunnen realiseren waar we naar verlangen. 

Verbindend

Inspirerend

Verrijkend

Bevrijdend


Speciaal aanbod: 

Tussen 8 & 20 april 2024 kom ik graag langs
om in jouw
huiskamer een gesprek te leiden.

Prijs per sessie €299,00 (ex btw),
voor maximaal 12 personen. 

Prijs is exclusief reiskosten gerekend vanaf Utrecht.

De kracht van verhalen delen

creëer het leven dat echt bij je past

Toen we nog geen televisies, boeken en internet hadden, was het vertellen van verhalen de enige manier om elkaar beter te leren kennen. Rond het kampvuur kwamen mensen samen om hun verhalen te delen.

En hoewel er tegenwoordig zoveel manieren zijn om je verhaal te delen, zijn persoonlijke verhalen nog steeds een krachtig middel om jezelf en de ander beter te begrijpen. 

In een persoonlijk gesprek krijg je direct feedback op wat je zegt en wellicht al snel een antwoord op de vragen waarmee je rondloopt. 

Samen kunnen we een wereld creëren die beter bij ons past dan de wereld zoals die nu is.

Heb jij interesse een dergelijk gesprek te organiseren voor vrienden, collega’s of jouw netwerk? Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden

David
Lees verder
Echt heel bijzonder hoe je in korte tijd met mensen die je niet kent het over zulke bijzondere, diepgaande onderwerpen kunt hebben.
Nynke
Lees verder
Aan de keukentafel ontstaan echt de mooiste gesprekken. Ik ben elke keer weer verrast over de diepgang hiervan.
Matt
Lees verder
Ik kreeg heel veel handige tips en heb echt het idee gekregen dat ik wat meer vertrouwen mag hebben in mezelf en de ideeën die ik heb.
Vorige
Volgende

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.