Mijn verhaal

Met verhalen de wereld mooier maken, dat is mijn missie. Ik geloof dat we verhalen nodig hebben om onszelf, elkaar en de wereld te begrijpen. Maar ook om de wereld mooier te maken. Niet alleen omdat je in een verhaal, of het nu in de vorm van een boek of film is, even helemaal kunt wegduiken en je los kunt maken van de wereld om je heen.  

Door elkaar te vertellen wat ons bezig houdt, kunnen we elkaar en onszelf beter begrijpen. Daarom hebben we verhalen nodig; om te vertellen wie we zijn, wat we doen en waarom.  

Met de verhalen die ik schrijf, probeer ik de wereld begrijpelijker te maken voor mijn lezers. Zo ging ik op zoek naar de essentie van natuurlijke voeding, naar de kracht van de yogafilosofie, en schreef ik over het creëren van het leven dat het beste bij je past. Met elk blog, elk boek en elk verhaal dat ik schrijf, kom ik dichterbij mezelf en begrijp ik de wereld om me heen beter. 

Na deze drie non-fictie boeken, begon ik met mijn eerste roman, ik ben SaraVerder schrijf ik momenteel op mijn blog ‘Write your life’ een plek voor ondernemende vrouwen die samen een mooie wereld willen creëren.   

DSC00311

Jouw verhaal

Ook jij hebt een uniek verhaal om te delen. Wat je ook meemaakt in je leven, het is altijd een bron van inspiratie voor de mensen die je ontmoet. Als je als ondernemer bent gestart, dan is de kans groot dat je dat deed omdat je ergens in geloofde. Je wist dat jij een ander geluid kon laten horen. Je wist dat jij degene was die ergens een verandering in kon aanbrengen.

Als je net begint met het vertellen van je verhaal, dan vind je het misschien lastig de juiste woorden te vinden. Of je weet niet waar je moet beginnen.

Het is mijn kracht om vanuit al jouw ideeën de essentie naar boven te halen. Ik zie in korte tijd wat het verhaal is dat jij te vertellen hebt en hoe je dat het beste kunt doen.

Ben jij er aan toe jouw verhaal te delen met de wereld om je heen? Neem dan contact met me op, ik help je graag!

Deze projecten creëerde ik vanuit liefde en verbinding

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.