23 juni 2022

Deel blog:

Al jaren heb ik een prachtige vriendschap met Wanda Bolck. Ze is mijn spiegel, mijn sparringspartner en we hebben de meest geweldige en inspirerende gesprekken over leven in een wereld die we niet altijd begrijpen. Hooggevoelig als we zijn, zien we dingen die anderen meestal nog niet zien en dat botst nog wel eens. Gelukkig vinden we in elkaar herkenning. We leren steeds weer van elkaar, want we vullen elkaar ook bijzonder goed aan.

Wanda reed met me mee tijdens mijn ‘volg je eigen weg’-boektour. Tijdens die tour hadden we de meest bijzondere gesprekken. Al jaren praten we erover om onze gesprekken op te nemen en te delen met anderen, omdat er steeds zoveel in zit wat kan inspireren. Dus ben ik blij en gelukkig dat ik vandaag de podcast kan delen, waarin we in gesprek gaan over alles wat het leven je toewerpt. We hebben het over ziek zijn, hard werken, mannelijke en vrouwelijke energie, het concept tijd en hoe sta jij in je relatie.

Wil je meer weten over Wanda, ze was ook te gast in aflevering 13 van het eerste seizoen. Waarin we spraken over vertrouwen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van mijn podcast, wil je geen aflevering missen? Volg de podcast dan via SpotifyiTunes, Google Podcast of Podbean. Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dat kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

 

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.