29 juli 2022

Deel blog:

In deze nieuwe aflevering praat ik met Esmeralda Heij over hoe zij haar eigen weg volgt en hoe deze weg haar bracht naar liefde. En hoe die liefde zich ontvouwde in voor haar drie belangrijke thema’s; zelfliefde, samenliefde en universele liefde. Ze vertelt over haar eigen reis naar zelfliefde en samenliefde en hoe het pad zich nog meer openstelt voor universele liefde. Esmeralda is oprichtster van Vrouwen met Lef, dé plek voor vrouwen met LEF die hun volledige potentieel willen benutten!

Vrouwen met Lef ziet een wereld voor zich waarin vrouwen doen waar zij gelukkig van worden. Dat zij een leven leiden waarin zij voor zichzelf van waarde zijn. Een leven dat gekenmerkt wordt door Liefde, Energie en Focus. Vrouwen die hun leven leiden met een open hart, vanuit hun natuurlijke kracht. Met alle ruimte voor plezier en lol in het leven. Voor vrouwen die de magie van het leven weer ervaren, omdat ze besluiten het leven áán te gaan. Een leven dat altijd vol uitdagingen zal zijn, maar waar wij je de tools voor geven om het licht en simpel te maken.

In ons gesprek hebben we het uitgebreid over Esmeralda’s liefde voor het leven en waarom zij ooit begon aan het bouwen van haar multinational in de liefde. Ze vertelt over de zeven sluiers een ritueel dat je kunt doen om te ontdekken of jullie als partners wel echt bij elkaar passen. Leuk voor als je net aan een relatie begint, of juist al heel lang samen bent. Verder praten we over plantmedicijnen, pelgrimstochten en alles wat met liefde te maken heeft!

 

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van mijn podcast, wil je geen aflevering missen? Volg de podcast dan via SpotifyiTunes, Google Podcast of Podbean. Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dat kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

 

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.