31 maart 2020

Deel blog:

In deze podcast ga ik in gesprek met Wanda, voor mij een van de voorbeelden van iemand die echt het leven creëert dat het beste bij haar past. Ze heeft een enorm groot vertrouwen in de goede afloop. Ze doet wat goed voelt en dat is meteen de belangrijkste strategie om het leven te creëren dat het beste bij je past. Doe wat goed voelt en denk er niet zoveel bij na.

Blijven lachen

Wanda en ik kennen elkaar nu zo’n vijf jaar en bewegen met elkaar mee op onze reis naar leven vanuit onze diepste essentie. Eerlijk en open delen we daarin alles en ik vind het een bijzondere kracht van Wanda dat ze me altijd aan het lachen maakt. Dat maakt mijn soms serieuze kijk op het leven een stuk meer ontspannen.

In dit gesprek hebben we het vooral over vertrouwen en over meebewegen met je eigen verlangens. Want in je leven verandert er steeds van alles en steeds heb je weer nieuwe wensen.

Naar de natuur

Zo is het voor Wanda nu niet meer dan logisch om een plek in de natuur op te zoeken, waar ze alleen (in een soort woongroep) in een tiny house gaat wonen. Als je beseft waar ze vandaan komt, is dat best wel bijzonder. Een paar jaar geleden wilde ze nog het liefst de rest van haar leven in haar riante huis in een vinex-wijk blijven. Maar het leven loopt zoals het loopt en nodigt je dan dus ook uit om mee te bewegen met je eigen verlangens. Als je daar tegen in gaat, zul je altijd het gevoel hebben dat het moeilijk en zwaar is en dat je moet blijven vechten om het leven te creëren dat het beste bij je past.

Blijven meebewegen

Als je daarentegen kiest voor dat wat goed voelt voor jou, dan beweeg je mee, volg je je verlangens en kom je misschien wel moeilijkheden tegen, maar die obstakels wil je overwinnen omdat je weet dat ze je verder helpen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via Spotify, iTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.