8 november 2019

Bovenstaande quote van Martin Luther King Jr. kreeg ik de afgelopen dagen meerdere keren voorgeschoteld. In de boeken die ik las, de podcasts die ik luisterde en de lezing die ik bijwoonde werd deze uitspraak steeds weer aangehaald. De kern voor mij is helder, liefde zonder kracht bestaat niet. Alleen maar liefde zijn, brengt je (zoals een van de sprekers zei) niet verder van je yogamat en geeft je niet de kracht anderen te transformeren naar een andere versie van zichzelf. De sprekers hielpen mij transformeren naar een nieuwe versie van mezelf.

Mijn geloof dat we hier allemaal met een reden op aarde zijn is versterkt, mijn rol in het geheel is helderder geworden. Ik kan er niet meer om heen dat mijn grootste overtuiging is dat iedereen in staat is het leven te creëren dat het beste bij je past, ongeacht je situatie of achtergrond. En dat ik dat aan de wereld wil meegeven.

Jij bent extreem krachtig en in staat om vanuit liefde verantwoordelijkheid te nemen voor je daden. Om te veranderen wat jij wilt veranderen en niet te wachten tot iemand anders eerst verandert. Je bent geen slachtoffer, al maak je jezelf misschien slachtoffer van je omstandigheden. Je hebt altijd een keuze. Mensen die stappen zetten te veranderen worden aan de ene kant geprezen en door anderen veracht. Doe maar gewoon, sla je vleugels niet uit, blijf binnen de gebaande paden en doe vooral niet gek. Terwijl we ook vooral geïnspireerd raken door mensen die een beetje gek zijn en het anders durven doen. Ze dagen je uit naar je eigen gedrag te kijken (als je dat durft) en te ontdekken wat je zelf (misschien) anders wilt in je leven.

Wayne Dyer schrijft in zijn boek “Wensen vervuld” dat het er om gaat je fantasie te volgen. Iedereen heeft fantasieën en door je in te beelden dat je iets al bent of hebt, wordt het waar. Omdat je er naar gaat leven. Datzelfde geldt voor negatieve gedachten en ideeën, die worden ook waar als je er in blijft geloven. Als jouw waarheid is dat je van een dubbeltje nooit een kwartje zult worden, gaat dat nooit gebeuren. Toch kun je van een dubbeltje een kwartje worden, als je het gelooft. En dat is waar het over gaat als je een andere werkelijkheid wilt creëren voor jezelf.

Geloof dat het mogelijk is, dat het er al is en het wordt waar.

Momenteel geniet ik van mijn creatiekracht en de geweldige ideeën die naar boven komen, de events die in de planning staan zoals de sharing circles, de online masterclasses en het inspiratiediner. En in december komt er een inspiratietour op weg naar het leven dat het beste bij je past!

Zie ik je binnenkort?

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.