28 maart 2020

Deel blog:

In mijn gesprek met Yolanda van Zuijlen spreken we over leven vol liefde. Over eerlijk naar jezelf zijn en uit je slachtofferschap stappen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. We hebben het over we als mens onszelf steeds weer oude verhalen vertellen die allang niet meer waar zijn, maar ons wel tegenhouden het leven te creëren dat echt bij ons past. Het is tijd om van elk probleem een avontuur te maken, waardoor het een feestje wordt om het aan te gaan.

Yolanda van Zuijlen is Feng Shui- en BaZi coach voor vrouwen die vastzitten op een bepaald gebied in hun leven en het gevoel hebben dat ze al jaren aan het overleven zijn. Ze helpt je een voedende omgeving en het leven voor jezelf te creëren, waarin jouw levensvreugde, je inspiratie en je levensenergie weer volop kan stromen, zodat jij weer krachtig voelt, full flash vooruit kunt en je volste potentieel kunt gaan leven. Van overleven naar volop LEVEN!

Op avontuur gaan

Als we het hebben over uitdagingen of problemen die we in ons leven tegenkomen, geeft Yolanda me het advies dingen wat meer te zien als een avontuur. En dat vind ik magisch interessant. Want als je ergens een avontuur van maakt, dan laat je het gedoe meer los en zie je de vrolijkheid er van. Tijdens een avontuur kan van alles mis gaan en dat is oké, want dat hoort ook wel een beetje bij avonturen natuurlijk. Dat zijn de mooie verhalen die je later aan je kinderen, vrienden of familie vertelt.

Oude verhalen loslaten

Een ander stuk dat me erg raakt in ons gesprek is waar ik zelf ook veel uitdagingen zie is de oude verhalen die je jezelf vertelt. Want heel vaak blijf je hangen in iets of kom je niet verder, omdat je blijft hangen in een oud verhaal. Dat verhaal mag je loslaten en een plek geven. En van daaruit kun je weer verder groeien. Het helpt om mensen om je heen te hebben die je daarin kunnen spiegelen, die je steeds weer kunnen laten zien dat je in een oud verhaal zit. Dat helpt om sneller uit je oude patronen te stappen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.