18 maart 2020

Deel blog:

In mijn gesprek met Cat Colnot heb ik het over schijt hebben aan de wereld en helemaal doen wat jij wilt. En dus ook op social media, niet doen wat het beste zou moeten zijn volgens de regels, maar jouw authentieke verhaal vertellen. Welk goud heb jij in handen dat je op jouw manier met de wereld kunt delen? Hoe vertel jij het beste jouw eigen verhaal en welke uitingen passen het beste bij jou?

Om je eigen weg te volgen, wil je je verbinden met de mensen die het beste bij je passen. Door jouw authentieke verhaal te delen, vind je die mensen en bouw je samen aan wat jij belangrijk vindt. Meer informatie over Cat vind je op haar website.

Cat doet waar ze zin in heeft

“Ik doe echt mijn eigen ding, maar ik denk er echt niet over na. Ik weet niet hoe ik dat doe, al merk ik wel dat ik het anders doe dan anderen. Ik houd geen rekening met anderen, dat betekent niet dat ik heel a-sociaal ben, maar ik kan gewoon heel goed in het moment zijn. Ik ben een rijk meisje, omdat ik kan genieten van de kleine dingen èn van de grote dingen.”

Jij hebt goud in handen

Cat deelt veel over haar leven via social media. Over haar persoonlijke leven en over haar business. Dat is inspirerend, ik vraag me af wat dat voor haar doet. “Ik geloof dat iedereen goud in zich heeft om te delen en als ondernemer al helemaal. Ik kan alleen niet zelf bepalen wat anderen ervan vinden. Ik deel wat ik wil delen en ik krijg daar vaak hele positieve reacties op, dus blijf ik dat ook doen. Iedereen heeft daar overigens een eigen manier voor, ik doe dat via social media, jij via een boek. Het is maar net waar jij je als ondernemer prettig bij voelt.”

Luister het hele interview met Cat Colnot via onderstaande button of een van de andere podcastkanalen, SpotifyiTunes of Podbean. Wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de wekelijkse podcastmailing.  

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn nieuwste boek Volg je eigen weg.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.