19 maart 2020

Deel blog:

Wil jij het leven creëren dat het beste bij je past?

Ik geloof dat het tijd is voor een nieuwe wereld, voor een nieuwe manier van leven en werken. Een manier die past bij wie we als mensen zijn. Want alleen als wij durven te doen wat we echt willen, kunnen we een wereld creëren die duurzamer is en liefdevoller. En jij durft het aan de eerste stappen te zetten, ook al werkt iedereen je tegen of denkt iedereen dat je gek geworden bent. Het is tijd voor jou om het echt te gaan doen!

In deze meditatie visualiseer je jouw ideale leven. Je krijgt een bijzondere boodschap en wandelt de weg die nu voor jou de bedoeling is. Helderheid om het leven te creëren dat het beste bij je past!

Schrijf na de meditatie alles op wat je hebt gehoord en gezien. Je kunt de meditatie zo vaak herhalen als je wilt. Pak bijvoorbeeld een week, een maand of andere periode en kijk wat de meditatie met je doet. Of het helder wordt, of dat je vragen hebt.

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.