17 maart 2020

Deel blog:

In gesprek met Judith Verschuren heb ik het over verzachten. Over lief voor jezelf zijn, over niet meer keihard moeten werken, maar een leven creëren waarbij je doet wat je wilt en waarbij je voor sommige van die dingen geld krijgt. Het is een prachtig gesprek over liefde, het leven, over je innerlijk aan de buitenkant laten zien en de kracht van kleding als op je humeur. Met liefde gemaakt voor jou!

Judith Verschuren is styling coach en helpt vrouwen door te werken aan hun buitenkant hun zelfvertrouwen te vergroten en de kracht die van binnen zit naar buiten uit te stralen. Judith hielp mij al meerdere malen met een fantastische outfit en leeft volledig vanuit liefde en zachtheid, die ze graag deelt. Meer informatie over Judith vind je op haar website.

Kan ik tevreden terugkijken?

“Als kind vroeg ik mezelf al af of ik met plezier terug kan kijken op mijn leven als ik bijna dood zou gaan. Dat is de leidraad geweest om mijn eigen weg altijd te blijven volgen. Het is gek dat ik daar toen al mee bezig was, maar het heeft me nooit losgelaten en het is echt mijn kracht om daar steeds weer naar terug te gaan.”

Vertrouwen

“Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat wat voor mij de bedoeling was wel zou komen. Ik ben best wel ongeduldig en toch had ik het vertrouwen dat ik ooit het werk zou doen wat voor mij de bedoeling was. Voor mij betekent dat werk doen dat niet als werk voelt en dat moment kwam uiteindelijk in 2012 toen ik als styling coach begon.”

Luister het hele interview met Judith Verschuren via onderstaande button of een van de andere podcastkanalen, SpotifyiTunes of Podbean. Wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de wekelijkse podcastmailing.  

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn nieuwste boek Volg je eigen weg.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.