16 maart 2020

Deel blog:

Ik ontmoette Josje Feller zo’n 10 jaar geleden in de Berghut, waar ik werkte als kok. We hadden gelijk een klik en ik voelde dat we eenzelfde missie deelden. Hoe die zich verder zou ontwikkelen was me toen nog niet duidelijk. In de jaren die volgden deed ik verschillende trainingen bij Josje en hielp ze mij om veel meer helderheid te krijgen over de rol die ik in dit leven heb. Daarnaast werkten we samen op haar platform Vrouw en Passie en ben ik nu weer onderdeel van haar mooie en liefdevolle netwerk Feller Licht.

In deze podcast hebben we een prachtig gesprek over de gesprekken die je voert met jeZelf en wat er voor nodig is om echt een verschil te kunnen maken in je eigen leven.

Tijdens dit gesprek ontdek ik een blokkade in mezelf, waar ik na het gesprek met Josje verder aan werk. Wat dat in beweging heeft gebracht vertel ik in deze podcast.

Altijd maar hard werken

“Ik heb geleerd heel hard te werken. Maar niet zozeer omdat ik hard wilde werken, maar om erkenning te krijgen van mijn vader. Ik werkte in zijn bedrijf en wilde zo graag dat hij zag wat ik allemaal deed. Ik werkte hard in de hoop dan een keer in de 3, 4 maanden een schouderklopje te krijgen. Nu merk ik dat ik dat nog steeds kan doen. Heel hard werken om iets voor elkaar te krijgen. Maar ik weet nu dat dit niet de energie is die ik wil gebruiken om iets te creëren.” Josje benoemt precies waar ik ook mee worstel. Altijd maar hard werken om door iemand gezien te worden, terwijl je daarbij jezelf helemaal voorbij loopt. Niet nodig en heel vermoeiend en waarschijnlijk heel herkenbaar voor heel veel mensen.

De goddelijke weg

“Het bewustzijnsveld God betekent dat je jezelf steeds een beetje beter leert kennen. En dat je jezelf helemaal kunt laten zien aan jezelf en aan anderen. Dat je echt mag zeggen, wat ik werkelijk vindt, of wat ik echt voel.. Daarmee schep je ruimte, om jezelf te laten zien en om de ander echt te zien.”

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn nieuwste boek Volg je eigen weg.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.