15 maart 2020

Deel blog:

Met Saskia Wirsing spreek ik over haar grootste kracht, het volgen van haar intuïtie en hoe zij hooggevoelige vrouwen helpt om die intuïtie ook als kracht te gaan zien. Want je intuïtie negeren zorgt voor gedoe in je leven en kan leiden tot ziektes en pijn. Dit gesprek laat mij weer zien hoe ook ik mijn hooggevoeligheid soms kan negeren in de waan van de dag en ineens ontdek dat ik van allerlei dingen last heb.

Saskia werkt met de energie van paarden en die is mega krachtig. Ze helpt hooggevoelige vrouwen zichzelf weer te voelen en te laten zijn wie ze in essentie zijn. Meer informatie over Saskia vind je op haar website.

Mezelf toestaan mezelf te zijn

Saskia heeft geleerd haar eigen weg te volgen door zichzelf toe te staan helemaal zichzelf te mogen zijn. Ze heeft een heel sterk innerlijk weten en volgt die stem in alles wat ze doet. Ook al vindt ze dat eng, het brengt haar wel heel veel. Hiermee inspireert ze de mensen met wie ze werkt. Ze geeft een aangrijpend voorbeeld van een moment waarop ze niet naar die stem luisterde en daardoor een merry verloor die haar heel dierbaar was. Vanaf dat moment besloot ze compleet te luisteren naar haar innerlijke stem en nooit meer iets anders te doen.

De natuur is mijn magische anker

“Om echt weer in mijn lijf te kunnen zakken heb ik echt de natuur nodig. Soms helpt het alleen al om even naar de natuur te kijken, maar bij mij werkt het wel het beste als ik echt in de natuur ben. Ik leerde de kracht van de natuur kennen in mijn donkere periode en ontdekte hoe helend de kracht van bomen eigenlijk is. Ik was wel eens in een park en dan moest ik even ergens op wachten. Ik keek dan even snel om me heen of niemand naar me keek en ging ik de boom even vasthouden. En dan voelde ik direct de rust in me komen.”

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn nieuwste boek Volg je eigen weg.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.