14 maart 2020

Deel blog:

Met Nadine Carter spreek ik over de kracht van stoppen met aanpassen. In een open en eerlijk gesprek deelt ze haar verhaal over hoe ze zich een leven lang aanpaste aan iedereen om zich heen en op een gegeven moment zichzelf daardoor kwijtraakte. Niet alleen zichzelf, maar bijna iedereen om haar heen. Ze moest door een proces heen waarbij ze het contact met haar ouders verbrak, maar gelukkig is die relatie met liefde weer opgebouwd nu. Het was nodig om helemaal tot zichzelf te komen en het leven te creëren dat echt bij Nadine past.

Het is Nadine’s missie om jou te laten voelen dat je dwars door de pijn heen kunt omdat je sterk genoeg bent. Ze wandelt met jou mee op je pad, laat je jouw kracht ontdekken, zodat je zelf kunt dragen wat je te dragen hebt en zo dichter bij jezelf uitkomt. Ze helpt je als persoon of als stel naar een liefdevolle relatie waarin je je niet meer aanpast, maar doet wat goed voelt voor jou. Meer informatie vind je op haar website.

Stap uit je slachtofferschap

We hebben het over het nemen van je verantwoordelijkheid voor je eigen geluk, over geen slachtoffer meer willen zijn, maar juist leven vanuit je eigen kracht. Want hoe gemakkelijk is het als je een ander de schuld kunt geven van jouw ‘ongeluk’, terwijl je diep van binnen echt wel weet dat jij de enige bent die kan oplossen wat er in jouw leven niet lekker stroomt? We doen het allemaal, maar als je eenmaal ontdekt dat jij de sleutel in handen hebt, ontstaat er een kracht die ongelooflijk goed voelt.

Stoppen met aanpassen vraagt veel

“Je wilt een goede verbinding houden met de ander, terwijl je ook wilt stoppen met aanpassen. Dat betekent dat er eerst even geen verbinding is, voor je de verbinding weer tot stand krijgt. En dat is natuurlijk wel iets wat veel liefde en compassie vraagt, maar ook strijd kan opleveren.”

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn nieuwste boek Volg je eigen weg.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.