23 juli 2020

Deel blog:

Rachèl Stolwerk is holistic healer en helpt mensen weer in contact te komen met hun zielsverlangen. Dat doet ze door energiewerk zoals readings en healings, mediumschap en energetische huisreinigingen. We hebben een gesprek over dat wat we niet kunnen zien, je intuïtie volgen en of je wel of niet van je passie of hobby je werk moet maken. Meer over Rachèl vind je op haar website.

Je ingevingen volgen

Rachèl volgt haar eigen weg door haar intuïtieve ingevingen te volgen. Ingevingen die soms heftige gevolgen hebben, omdat je leven er door op zijn kop wordt gezet. Toch zijn al die ingevingen altijd juist geweest en klopten ze bij de weg die Rachel te bewandelen heeft. Zo koos ze voor banen en ervaringen omdat ze sterk haar intuïtie kon voelen dat ze een keuze moest maken. Dit gaat over de plek waar ze woont, de banen die ze heeft of de opleidingen die ze volgde. Nooit liet ze haar intuïtie links liggen. Ze ging er gewoon voor omdat het goed voelde.

Stage lopen in mijn eigen bedrijf

Rachèl startte haar carrière in de reclamewereld, waar ze al gauw een manier van werken vond die goed bij haar paste. Naast haar werk was ze bezig haar intuïtieve vermogen weer te vergroten, die was er altijd al wel geweest, maar door externe omstandigheden toch een beetje naar de achtergrond verdwenen. Naast haar werk in de reclame had ze ook een praktijk voor healing ernaast, maar daar deed ze nog niet veel mee. In 2012 besloot ze dat het tijd was voor een sabbatical en ging ze stage lopen in haar eigen bedrijf. Daar leerde ze vertrouwen op te bouwen het werk te doen waar ze nu veel mensen begeleid om echt terug te komen bij hun zielsmissie. De balans is nu veranderd naar meer energiewerk en minder reclamewerk.

Maak van je hobby nooit je werk

Rachèl is een groot voorstander van je in twee werelden blijven bewegen. Dus je niet alleen maar focussen op die zielsmissie. Want hoe belangrijk die ook is en welk deel dit ook mag innemen in je leven, je hoeft er niet je werk van te maken. Het is ook goed om met twee benen in de maatschappij te blijven staan en je niet alleen maar te focussen op het spirituele. Voor haar werkt het juist heel goed om ook met twee benen op de grond te blijven staan en zich in de reclamewereld te blijven begeven. Deze geeft net zo goed inspiratie voor haar spirituele werk als dat haar spirituele werk input geeft voor haar werk in de reclamewereld.  

Veel luisterplezier en tot de volgende aflevering!

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.