11 maart 2020

Deel blog:

In gesprek met Mirjam Maris spreek ik over vergeving en hoe vergeving je kan helpen om weer echt te communiceren met jezelf en de mensen om je heen. Vergeving is eenvoudig en helpt je om een andere versie van jezelf te worden, waardoor je relaties met je partner, je kinderen en alle mensen om je heen verbeteren.

Een gesprek over luisteren naar je hart, en liefde voelen voor jezelf en de wereld om je heen. Meer informatie over Mirjam vind je op haar website.

De vraag stellen is het antwoord krijgen

Op het moment dat Mirjam besloot dat de advocatuur haar niet meer gelukkig maakte, stelde ze zichzelf de vraag, voelt dit nog wel goed voor mij. Het antwoord kwam vrij snel in de vorm van een dikke griep die haar vakantie van drie weken volledig in het water gooide. Het was voor haar een duidelijk signaal dat het anders moest. Al snel kwam ze uit bij het onderwerp vergeving als basis voor haar leven. En door haar leven te richten op vergeving, groeit ze naar een nieuwe versie van zichzelf.

Relaties helen door jezelf te helen

Na jaren als mediator gewerkt te hebben en stellen geholpen te hebben in hun scheiding voelde Mirjam dat het tijd was om het anders aan te pakken. Ze wilde ervoor zorgen dat mensen weer op een fijne manier met elkaar een door konden en besloot een programma te creëren om vrouwen te helpen anders naar hun relatie te laten kijken. Want vaak kun je je relatie helen door jouw aandeel in de relatie aan te pakken. Vergeving is hierbij het sleutelwoord. Ze wil vrouwen helpen die bewust zijn dat het vroeger echt heel leuk was met hun partner en niet meer blij zijn met hoe hun relatie geworden is.

Een dumbphone

Mirjam vertelt hoe zij gelooft dat wanneer zij goed voor zichzelf zorgt ze een betere moeder en ondernemer is. Ze heeft hiervoor verschillende rituelen en een daarvan is haar dumbphone (een ouderwetse telefoon zonder ‘smart’-functies. Die neemt ze mee als ze met haar kinderen is of rust wil en niet afgeleid wil worden door alles wat haar smartphone haar te bieden heeft.

 


Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.