28 mei 2020

Deel blog:

In deze aflevering ga ik in gesprek met Tianne van Woudenberg; ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Tianne noemt zichzelf een ‘geboren leider’ en ontwikkelt zich –iedere dag een beetje meer- als ‘heartsleader’, waarin ze haar hart als kompas ziet. Ik ken Tianne uit het Seats2meet netwerk en we kwamen elkaar ook weer tegen in het Feller Licht netwerk, omdat we beide altijd bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling. Seats2meet Amersfoort CS is Tiannes vaste ‘basis’, daar geeft ze samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit hun hart.

Ondernemen vanuit je hart

In ons gesprek hebben we het over de stap die Tianne maakte van altijd maar hard werken naar werken vanuit haar hart en wat ze daarvoor nodig heeft. We praten uitgebreid over de nieuwe stappen die zij zetten op hun Seats2meet locatie, waarin ze hun eigen Speelveld creëerden. Een plek voor bewuste ontmoetingen. In Amersfoort komen oude en nieuwe werelden samen. Een steeds grotere groep bewuste ondernemers vindt zijn weg hier naartoe en organiseert events en bijeenkomst. Die druppels bewustzijn integreren zich met de traditionele boekingen van organisaties die al sinds jaar en dag bij Seats2meet komen.

Op zoek naar nieuwe oplossingen

Door de corona-crisis is de hele wereld van events en bijeenkomsten veranderd en Seats2meet zou Seats2meet niet zijn als ze hier niet een nieuwe oplossing voor bedenken. Zo is het nu mogelijk om hybride meetings te boeken, waarbij een deel van de groep bij elkaar komt op locatie en een ander deel vanuit huis deelneemt. De hosts van Seats2meet nemen alle technische uitdagingen uit handen voor jou als organisator en zo kun jij heerlijk relaxed je online event hosten.

Ondernemen als bron van persoonlijke groei

We hebben het ook over hoe je als ondernemer je eigen bewustzijnsschool opent. Want als ondernemer moet je niet alleen alles zelf uitzoeken, je kunt nooit iemand ergens verantwoordelijk voor stellen. Als ondernemer groei je altijd naar een betere versie van jezelf, als je daar voor open staat natuurlijk 😉

Tianne geeft aan dat ze een groot geluk heeft deze ondernemersreis af te mogen leggen met een partner met wie ze kan lezen en schrijven. Maar met wie ze ook regelmatig ontdekt dat ze niet altijd hetzelfde denken. Het is bijzonder dat twee zo verschillende persoonlijkheden al ruim 11 jaar samen met succes deze vestiging runnen en alles wat ze tegenkomen samen oplossen. Een uitdagend proces, waarin ze elkaar uiteindelijk steeds weer vinden. Bijna net als in een liefdesrelatie!

 

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.