22 mei 2020

Deel blog:

5D geneeskunde was tot een paar maanden geleden een compleet onbekende term voor me. Maar na een gesprek met Kirsten Nijhuis snap ik dat dit de enige manier is om af te komen van langdurige klachten die je voor lief hebt genomen en vooral om klachten te zien als een wegwijzer naar echt geluk.

Outsider in de geneeskunde

Ik spreek met Kirsten over de formule die ze heeft samengesteld aan de hand van 15 jaar persoonlijke ontwikkeling en 5 jaar werkervaring als arts in de GGz. In die jaren ontdekte ze dat de ‘geneeskunde’ niet 2 dimensionaal is, waarbij je een klacht hebt en het antwoord een pil is, maar een 5 dimensionaal evenwicht. Waarbij je gedachten, emoties, energiesysteem, fysieke lichaam en omgeving allemaal invloed hebben. Ik vraag haar onder andere hoe het is om outsider in de westere geneeskunde te zijn en hoe Kirsten het ervaart om haar eigen weg te volgen en helemaal haar eigen verhaal hierin te ontwikkelen.

Werken met de spirit van cacao

Aan het einde van de podcast hebben we hebben uitgebreid over haar nieuwe programma ‘werken met de spirit van cacao’. Een programma waarin je gaat werken met echte pure cacao. Cacao opent je hart en helpt je te voelen hoe het is als jij jouw bewustzijnsspons doopt in een emmer vol liefde. Ik werd meteen super enthousiast van Kirsten’s nieuwe programma en daarom heb ik samen met Kirsten een superleuke actie bedacht.

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.