7 mei 2020

Deel blog:

Een net iets andere podcast dan anders. In deze aflevering ga ik in gesprek met Lotte Gerland, die net als ik dol is op verhalen vertellen. Daarom doen we een dubbelinterview. Eerst interviewt Lotte mij en daarna draaien we de rollen om. Lotte startte haar bedrijf vanuit de behoefte om verhalen te delen. Toen zij in een moeilijke periode in haar leven zat (waarover ze uitgebreid vertelt in ons gesprek), miste ze de verhalen van anderen die door een soortgelijke periode heen zijn gegaan en daarom voelde ze het belang om mensen te enthousiasmeren hun verhalen te delen.

Jouw verhaal als rode draad voor je onderneming

In haar bedrijf What’s your story helpt ze ondernemers hun verhaal naar boven te halen, zodat ze dit als rode draad zien voor het bedrijf dat ze runnen. Een verhaal is altijd veel meer dan een verhaal en kan je helpen om te ontdekken wie je bent en wat je hier te doen hebt. Je ontdekt je talenten en ziet wat je van nature gewoon doet. We hebben heel veel overeenkomsten in hoe we denken over het delen van verhalen.

We hebben een prachtig gesprek over de kracht van verhalen, het volgen van je eigen weg en ondernemerschap. Wil je meer weten over Lotte, volg haar dan vooral ook even op instagram of luister haar podcast ‘Stories of inspiration’, te vinden via spotify.

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

 

foto Lotte door: Raphael Nunumete

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.