30 april 2020

Deel blog:

In deze podcast ga ik in gesprek met Jolanda Hoogkamer van With Joy. Jolanda is intuïtief coach & trainer en inspireert hooggevoelige mannen en vrouwen het beste uit zichzelf te halen en van hun hooggevoeligheid niet langer een last, maar juist een verrijking te maken.

Jolanda weet als geen ander hoe het is om te worstelen met (hoog)gevoelig zijn. Net als ik, voelde zij zich altijd anders dan kinderen en mensen om zich heen. Haar keerpunt kwam op het moment dat ze startte met haar intuïtieve ontwikkeling. Ze ontdekte dat ze zelf invloed had op haar gevoelens en gedachten en daarmee haar leven echt zelf richting kon geven.

Ik wilde mensen helpen

Meteen na haar eerste intuïtieve opleiding wist Jolanda zeker dat ze mensen hiermee wilde helpen. Daarbij even vergetend dat ze zelf nog in een enorm proces zat van persoonlijke groei. Daarom wilde het in de eerste jaren van ondernemerschap misschien ook nog niet helemaal stromen en besloot ze eerst nog weer in loondienst te gaan, voor ze echt de keuze kon maken haar idealen te volgen.

Je bedrijf als verlengstuk van je essentie

Jolanda ziet haar bedrijf With Joy is een verlengstuk van wie ze in essentie is en dat uit zich in de grote hoeveelheid mensen die ze maandelijks bereikt met de meditaties en artikelen die ze deelt. Ze vertelt hoe belangrijk ze het vindt dat mensen die hun eigen weg volgen daar ook daadwerkelijk geld mee verdienen en dus niet alleen moeten doen wat ze leuk vinden, maar ook echt een bedrijf bouwen. Dat heeft zij zelf ook gedaan en na een paar opstartjaren kan ze nu steeds meer mensen bereiken met haar meditatievideo’s op Youtube.

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn boek Volg je eigen weg en ontdek wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.