23 april 2020

Deel blog:

In deze podcast ga ik in gesprek met Rosalien Mombarg. Rosalien is loopbaanbegeleider en zet haar hooggevoeligheid in als kracht. Door haar gevoeligheid kan ze zich goed op anderen afstemmen en luisteren. Rosalien startte haar carrière in de bemiddelingsbranche en werkte daarna 7 jaar in de sales. In 2014 startte ze haar opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Psychologie (ITIP). Door deze opleiding kwam ze weer echt in haar eigen kracht te staan. Ze werd weer steeds meer zichzelf en wordt dit elke dag een beetje meer. Zelfontwikkeling bij zichzelf en de ander boeit haar mateloos.

Werk waar je wel gelukkig van wordt

Rosalien begeleid mensen weer te gaan doen waar ze echt gelukkig van worden. Door haar cliënten vragen te stellen over heden, verleden en toekomst, komen ze vanzelf uit bij het werk dat ze echt leuk vinden. Als ze dit weten, komen ze weer in beweging, en gaan ze solliciteren op de baan die ze echt willen. Meer over Rosalien vind je op haar website.

Mijn werk is een magisch en dankbaar proces

“Ik merk in elk gesprek weer dat ik samen met mijn coachee magie kan creëren. Samen bewandelen we een weg waarin degene met wie ik werk elke keer een stap dichterbij zichzelf komt. En dat gebeurt bij mij net zo goed. Ik leer van elk gesprek en blijf mezelf continu ontwikkelen. Dat vind ik het mooie van de weg die ik ben in geslagen. Er komt zoveel ruimte om echt mijn eigen weg te volgen en een leven te creëren dat steeds beter bij me past.”

 

Wil jij ook je eigen weg volgen? Lees dan mijn boek Volg je eigen weg en ontdek wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.