19 januari 2024

Deel blog:

een nieuw verhaal

Hoe kun je jezelf een nieuw verhaal vertellen, een verhaal waarin alles mogelijk is. Waarin je overvloedig leeft, vanuit je diepste essentie. Hoe ga je van alles hebben en ongelukkig zijn, naar volledige overgave naar het leven dat het beste bij jou past. Annegreet van der Lee helpt vrouwen om terug te keren naar wie ze in essentie zijn. Zodat ze kunnen ondernemen vanuit hun kern. Ze is er van overtuigd dat er in die kern vertrouwen, plezier en rust is. Ondernemen is een prachtige spiegel waar je regelmatig stukken in jezelf tegenkomt die je aan mag kijken.

De touwtjes in handen nemen

In deze aflevering van de Schrijf je leven podcast gaan we in op de verhalen die we onszelf vertellen en hoe we door een nieuw verhaal een nieuw leven kunnen creëren. Annegreet was niet gelukkig, terwijl de omstandigheden in haar leven perfect waren. Toch knaagde er iets en ging het leven niet vanzelf. Voelde het zwaar en moeilijk. Na een eerste coachingstraject waarin ze ontdekte dat ze echt zelf de touwtjes in handen had om het leven te creëren dat het beste bij haar past, ging ze verder onderzoeken wat ze werkelijk nodig had.

Rapid Transformational Therapy

Door middel van coaching en trainingen kwam ze uit bij Rapid Transformational Therapy (ontwikkelt door Marisa Peer) waarmee je onbewuste overtuigingen, patronen en blokkades opruimt en vervangt met een liefdevol nieuw verhaal. Nu helpt ze niet alleen zichzelf aan een nieuw verhaal, maar ook de ondernemers met wie ze werkt.

Jij mag volledig jezelf zijn

Uit ervaring kan ik vertellen hoe krachtig deze methode is en hoe helpend het is om terug te gaan naar momenten in je leven waarin je onbewust de keuze hebt gemaakt dat je er niet mag zijn. Dat je teveel bent of niet goed genoeg. Dat je stil moet zijn of je koest moet houden. Al die dingen draag je in je leven mee. En houden je tegen om je volledige potentie te leven.

Een nieuw verhaal

Dus wat is het verhaal dat jij jezelf wilt vertellen? Waar geloof jij ten diepste in en hoe kun je daarnaar leven? Het is niet altijd eenvoudig om werkelijk het leven te creëren dat het beste bij je past. Omdat het aanleren van een nieuw verhaal tijd kost. Vaak lijkt het eenvoudig te blijven hangen in dat wat bekend is en ongelukkig maakt, dan te bewegen naar een leven dat licht en vol vreugde is.

Annegreet volgen en voor jezelf een nieuw verhaal maken?

Zoek haar op op Instagram: https://www.instagram.com/annegreetvanderlee_rtt

Of bekijk haar website: https://www.reset4balance.com/nl/welkom

 

Wil je andere podcasts luisteren met inspirerende ondernemers? Check dan hier het overzicht met alle afleveringen uit de podcast van de afgelopen jaren.

Wil jij ook het leven creëren dat het beste bij je past en jouw eigen unieke verhaal schrijven? Check dan mijn programma Schrijf je leven, 52 schrijfrituelen om het leven te creëren dat het beste bij je past.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.