25 mei 2022

Deel blog:

In deze eerste podcast van het nieuwe seizoen ga ik in gesprek met Esmir van Wering. Esmir is net als ik schrijver en heeft net haar vierde boek gepresenteerd. Ze benaderde me een paar maanden geleden, toen ik nog niet helemaal zeker wist of ik wel verder wilde met mijn podcast. Toch wakkerde haar vraag het vuurtje weer aan, vandaag eindelijk weer een nieuwe aflevering.

Natuurlijk hebben we het in deze podcast over haar nieuwe boek, Mijn vader, alzheimer en ik. Hierin deelt ze verhalen over de dagen die ze doorbrengt als mantelzorger van haar vader die Alzheimer heeft. Het is een mooi contrast met het kiezen van je eigen weg. Want het laatste waar Esmir aan moest denken was een dag per week mantelzorgen. Toch hebben de dagen met haar vader haar veel meer gebracht dan ze ooit had kunnen bedenken.

Esmir vertelt over haar leven als schrijver en hoe het zo is gekomen. Ze geeft daarbij meteen wat nuttige tips voor mensen die ook als schrijver willen werken. En als een echte nieuwsgierige schrijver betaamt, draait ze af en toe de rollen even om en stelt ze mij vragen over hoe ik bepaalde dingen ervaar. Ze vertelt hoe ze haar dromen altijd groter maakt dan haar angsten, waardoor ze is gekomen waar ze nu is. Leerzaam voor mij als angsthaas om bepaalde stappen te zetten om mijn dromen echt waar te maken 😉

Het werd een levendig gesprek over schrijven, leven en het groeien van je zelfvertrouwen. Wil je meer weten over Esmir? Op haar website esmir.nl vind je meer van haar werk en op Instagram deelt ze regelmatig korte verhaaltjes over de dagen met haar vader. Ontroerend en inspirerend.

En deze podcast is ook als video te bekijken!!

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van mijn podcast, wil je geen aflevering missen? Volg de podcast dan via SpotifyiTunes, Google Podcast of Podbean. Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dat kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.