20 augustus 2020

Deel blog:

Het laatste interview van dit seizoen is een bijzondere. Deze aflevering is opgenomen in het Engels. Jane Haridat is healer en medium en werkt met de spirits van Hawaï om mensen bewust te maken van hun sacred sexuality. Ik gebruik expres de Engelse woorden, omdat die voor mij krachtiger zijn dan de Nederlandse vertalingen. Ik ken Jane nu ruim 5 jaar en ik heb regelmatig met haar gewerkt om oude patronen te doorbreken en meer in contact te komen met mijn lijf. Iets wat voor mij geen vanzelfsprekendheid is. Net als voor heel veel mensen met mij. Daarom is het ook zo fijn dat er mensen als Jane Haridat zijn, die je helpen om dichterbij jezelf te komen. Meer over Jane vind je op haar website.

 

De reis naar Hawaï

Jane voelde de roeping om naar Hawaï te gaan door verschillende reizen die ze maakte naar de eilanden. En omdat ze verliefd werd op een man die in een vorig leven haar echtgenoot was geweest. Dit maakte dat ze in 2012 een lange tijd in Hawaï woonde en zeker wist dat ze hier wilde blijven. Het plan was dat ze na haar reis terug zou keren in Hawaï, maar haar visum werd niet verlengd en dat betekende dat ze terug naar Nederland. Om zichzelf beter voor te bereiden op het ‘echte’ werk.

Spirits

Jane vertelt heel open en eerlijk over seksualiteit, sensualiteit, spiritualiteit en wat we nu nodig hebben. Volgens Jane is het overkoepelende doel van alle spiritualiteit en religie om terug te keren naar de liefde en te leven van essentie. Dat is de basis van religie, er is een samenhang tussen de religies en de iconen van deze religies overstijgen dit. Ze spreekt over haar spirituele ervaringen met alle spirits die er zijn en die ze aanroept in het werk dat ze doet met haar cliënten. Dat heeft ze natuurlijk wel moeten ontwikkelen, zo eenvoudig als het nu gaat, zo transparant als ze nu werkt, dat heeft ze echt moeten leren.

 

Taboe rond seksualiteit

Volgens Jane is er nog heel veel taboe op het gebied van seksualiteit, terwijl zij sex als iets heiligs ziet. Het is meer dan een concept dat je inzet om een kind te maken. Er ligt een taboe rond het woord, terwijl seksualiteit zoveel meer is dan dat. Het heeft betrekking op je hele lichaam, ziel en wezen. Seksuele energie gaat bijvoorbeeld ook over creativiteit en creatiekracht en die bevindt zich bij vrouwen in de baarmoeder. Toch geldt het goed kanaliseren van je energie niet alleen voor vrouwen. Mannen en vrouwen hebben beide mannelijke en vrouwelijke energie in zich. Vanuit vorige levens kun je je die gevoelens van mannelijkheid en vrouwelijkheid herinneren, daarom is het ook voor mannen enorm essentieel hun seksuele energie te ontwikkelen.

 

Veel luisterplezier!

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.