6 maart 2020

Deel blog:

Jaaa, mijn podcast is live!! Vandaag presenteer ik met veel plezier de eerste aflevering waarin ik meer vertel over mijn missie om mensen te motiveren het leven te creëren dat het beste bij ze past. Ik geloof dat we alleen op die manier een wereld kunnen creëren die duurzamer is en waar meer saamhorigheid is. Terug naar de basis noem ik het ook, terug naar de basis van wie we in essentie zijn als mensen. Want hoe geweldig het ook is wat we met elkaar gecreëerd hebben, in de basis zijn we niet gemaakt voor de rat race waarin we nu vaak leven. Een leven dat gedomineerd wordt door moeten, deadlines en verplichtingen.

Mijn persoonlijke reis

De afgelopen tien jaar ben ik op een persoonlijke reis geweest naar het leven dat het beste bij mij past en ik leerde dat wat bij je past meebeweegt met je levensfase. Ik leerde ook dat heel veel mensen helemaal niet zelf hun keuzes maken, maar hun keuzes juist laten afhangen van de wereld om ze heen. Omdat ze dan niet zelf verantwoordelijk zijn of na hoeven denken over wat ze echt willen. Echt je eigen weg volgen, vraagt namelijk meer van je dan je op het eerste gezicht denkt. Zeker als je altijd hebt gedaan wat anderen van je verwachten. Of erger nog, wat je denkt dat anderen van je verwachten.

“ikkuh zelluf doen”

Ook ik heb lange tijd een pad gevolgd dat niet voor mij was weggelegd, tot ik op een punt kwam dat ik echt verantwoordelijkheid ging nemen voor mijn eigen leven. Mijn eerste woorden als klein kind waren waarschijnlijk “ikkuh zelluf doen”, toch  heb ik ook lang gekozen voor de weg die voor mij geplaveid was. Pas op mijn dertigste besloot ik mijn gevoel te volgen en een ander leven voor mezelf te creëren. Onbewust voelde ik al langer dat dat nodig was, want ik paste nooit helemaal in de groepen waarin ik leefde. Of het nu op de middelbare school was of tijdens mijn studietijd, nooit voelde ik me echt helemaal onderdeel van de mensen om me heen. En dat terwijl ik het heel fijn vindt om met mensen te zijn.

Wil jij ook je eigen weg volgen?

Ik help je graag op weg. In mijn nieuwste boek Volg je eigen weg ontdek je wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij je past. Op mijn blog vind je verhalen om je op weg te helpen en in mijn podcast hoor je interviews met mensen die al jaren hun eigen weg volgen.

Ik wens je heel veel plezier met deze aflevering van de Volg je eigen weg podcast, wil je geen aflevering missen? Meld je dan aan voor de podcastserie en krijg alle updates automatisch in je mailbox. Of volg me via SpotifyiTunes of Podbean.

Super leuk als je even laat weten wat je van deze aflevering vindt, dan kan door de aflevering te liken op de verschillende platformen, of door een comment achter te laten! Ik hoor graag van je!

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.