22 maart 2024

de wijsheid van de vrouw, nicole olsthoorn

Wil je meer weten over de wijsheid van de vrouw, in deze aflevering met Nicole Olsthoorn (The Celtic Goddess) ontdek je alles. Nicole is een Psychic Priestess en Feminine Leadership Consultant voor successvolle vrouwelijke ondernemers die 100% in alignment met hun zielsmissie en levensdoel willen leven, liefhebben en leidinggeven. In 2022 is Nicole door the Council of Light (de galactische federatie die ons universum overziet) gevraagd om een leidinggevende rol aan te nemen in hun missie het hoge hart chakra van de wereld te openen. In haar werk als Leadership Consultant trekt Nicole vaak vrouwelijke ondernemers aan die een connectie hebben met het oude Atlantis en de Lineage of the Rose.

In deze nieuwe aflevering van de podcast ga ik het anders doen. Ik vraag Nicole niet naar hoe zij het leven creëert dat het beste bij haar past, maar welke rol schrijven daarin speelt. Nicole vertelt hoe schrijven in haar leven altijd een hele grote rol heeft gespeeld, als kind schreef ze al veelvuldig in haar dagboeken. Tot ze het ineens kinderachtig vond om haar verhalen aan een dagboek toe te vertrouwen. Pas jaren later, in 2011, begon ze schrijven weer in haar leven toe te passen

Schrijven om mijn gidsen te horen

“Ik wilde contact maken met mijn spirituele gidsen en ik voelde dat schrijven daar op dat moment de weg voor was. Dus stelde ik vragen en channelde ik de antwoorden in mijn dagboeken. Drie jaar lang heb ik dat elke dag gedaan, nu doe ik dat niet zo veel meer. Het contact met mijn gidsen is ondertussen ingebed in mijn leven, daar heb ik geen pen en papier meer voor nodig.” Ik herken dat wel, ik schrijf ook vaak gechannelde boodschappen als ik in mijn dagboeken schrijf. Het hielp me niet alleen om mijn gidsen te horen, maar ook om mijn innerlijke stem beter te horen en dus de wijsheid van de vrouw in mij naar boven te halen.

The lineage of the rose

Het uitgangspunt van Atlantis was gericht op eenheid tussen het vrouwelijke en het mannelijke, voortgebracht door een lijn die The lineage of the Rose werd genoemd. De leiders van Atlantis leerden de kracht van hun heilige seksuele energie ten goede te benutten in vereniging met het andere geslacht. De vrouwen werden vereerd door hun vermogen om te communiceren met de sterren, de maan en de geest van de aarde) en vormden de brug tussen de etherische en de materiële rijken. De mannen werden geëerd vanwege hun vermogen om de heiligheid van het vrouwelijke te beschermen en hun vrouwen, families en gemeenschappen te voorzien van alles wat ze nodig hadden om te bloeien.

De wijsheid van de vrouw

Nicole vertelt hoe de lineage of the Rose vroeger werd overgedragen van moeder op dochter en hoe we dat tegenwoordig vergeten zijn. Dat we tegenwoordig niet meer worden ingewijd en daardoor bepaalde elementen van ons vrouw-zijn vergeten. En dat we die lijn weer kunnen herstellen, maar dat we dat nu op een andere manier doen. Vaak door ons te verbinden met mooie dingen als kristallen, essentiële oliën en orace cards. Die brengen ons nu terug naar onze ware essentie en van daaruit kunnen we die wijsheid weer overbrengen naar alle vrouwen die hier nu voor open staan.

Hoe doe je dat dan?

Nicole deelt hoe belangrijk het is om hier op aarde als mens te leven en daarnaast de verbinding te maken met de godin in jezelf. “Het gaat om het verlangen te beantwoorden naar wie je werkelijk bent. Wat is je diepste verlangen en durf je de wijsheid van de vrouw in jou te laten spreken? Gun je jezelf de ware potentie, je wilde wijsheid naar boven te halen en deze te delen met de wereld. Maar vaak zijn we bang voor onze eigen kracht, voor onze ware essentie, omdat we niet gewend zijn vanuit die kracht te leven. Het wordt dus tijd dat we onszelf werkelijk gaan zien en onze verlangens volgen.”

Wil jij weten hoe dat kan? Vanaf 21 maart 2024 maken Nicole en ik samen een podcast. Die kun je vinden via YouTube en via mijn Engelstalige blog, Spotify en iTunes.

 

Wil je andere podcasts luisteren met inspirerende ondernemers? Check dan hier het overzicht met alle afleveringen uit de podcast van de afgelopen jaren.

Wil jij het leven creëren dat het beste bij je past? Meld je dan aan voor Schrijf je leven, 52 schrijfrituelen om het leven te creëren dat het beste bij je past.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.