3 januari 2024

Deel blog:

In deze aflevering ga ik in gesprek met Winny Bos, over de 13 heilige nachten. Ik vroeg haar hoe zij het leven creëert dat echt bij haar past. Haar antwoord, door te doen, maar vooral door je ingevingen te volgen en te voelen wat goed voelt voor jou. Dat is niet egoïstisch, maar krachtig. Want, als het goed gaat met jou, kun je ook goed voor de ander zorgen en dichtbij jezelf blijven.

Schrijven als onderdeel van haar dag

Schrijven is een belangrijk en groot onderdeel in het leven van Winny Bos, zo schrijft ze elke ochtend haar 3 morning pages, houdt ze een 6 minutendagboek bij en schrijft ze elk jaar haar jaarthema tijdens de 13 heilige nachten. Winny zou niet zonder te schrijven kunnen leven. Al haar hele leven schrijft ze dagboeken vol en deelt ze haar gedachten en ideeën. Meestal gewoon voor zichzelf, soms om ook via social media met andere te delen.

De 13 heilige nachten

Weten wat de 13 heilige nachten inhouden ? Luister dan naar deze podcast, waarin Winny je alles vertelt over deze heilige periode tussen 24 december en 6 januari. De periode van het jaar waarin de sluiers tussen hemel en aarde het dunst zijn en je zo contact kunt maken met de bedoeling voor het jaar dat voor je ligt.

Tijdens de 13 heilge nachten bereid je je voor op het jaar dat gaat komen. Aan de hand van een dagelijkse moment van reflectie laat je je leiden door je intuïtie om niet alleen het thema voor het jaar helder te krijgen, maar ook de thema’s per maand.

Samen op weg

Zelf heb ik ervaren dat het bijhouden van je dromen en gevoelens tijdens deze periode intens kan zijn. Winny heeft precies om die reden een prachtig programma gemaakt, waarbij je een persoonlijk werkboek krijgt en toegang tot een speciale Facebookgroep waar je jouw ervaringen kunt delen.

Hoewel de 13 heilige nachten van 2023/2024 ondertussen voorbij zijn, kun je altijd contact opnemen met Winny om met haar te werken, check haar website https://winnybos.nl/ voor meer informatie. 

Wil je andere podcasts luisteren met inspirerende ondernemers? Check dan hier het overzicht met alle afleveringen uit de podcast van de afgelopen jaren.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.