7 januari 2024

Deel blog:

In deze aflevering spreek ik met Debby Levering. Debby woont op Aruba en is eigenaresse van Dee’s Holistic Hideaway. Een paar weken geleden interviewde Debby mij voor haar podcast She woo dares en daarin kwamen we zoveel overeenkomsten tegen dat we besloten de rollen nu om te draaien. Gefascineerd door Debby’s heldere kijk op mijn ware essentie, doken we nu in het onderwerp, hoe creëer jij het leven wat het beste bij je past en de rol van schrijven daarin.

Schrijven tijdens de dark night of the soul

Net als bijna elke lichtwerker, ging ook Debby door haar eigen persoonlijke Dark night of the soul, een moment van transformatie, van pijn en depressie. Een tijd waarin ze gedichten schreef die haar door die periode heen hielpen. Nadat ze voor zichzelf begon als therapeut die voornamelijk lichaamswerk deed, ontdekte ze Human Design en besloot van haar leven op dit moment een nieuwe periode van leren te maken. School vond ze vroeger maar niets, maar nu leert ze alles wat ze tegenkomt en waar ze interesse in heeft.

Er moet meer zijn

Sinds een paar jaar werkt ze vrijwel alleen maar online met vrouwen die klaar zijn om een diepe heling aan te gaan. Vrouwen die er klaar mee zijn dat ze hun grenzen niet helder hebben en het gevoel hebben “Er moet meer zijn!”.

Debby gebruikt een schatkist aan technieken om mensen door hun angst heen te helpen. Ze komt veel vrouwen tegen die de angst kennen ‘wat zullen anderen wel niet van mij denken’. Ze werkt onder andere met Human Design, Soul Plan en Soul Transformation Therapy.

Human design als leidraad

Human design is een gids om het doel van je ziel en je levensdoel te ontdekken. Een grafiek die jouw persoonlijkheid in kaart brengt en je laat zien hoe je met de minste weerstand kunt leven naar de hoogste expressie van jezelf. Met Human design krijg je direct strategische hulpmiddelen en tips voor het nemen van beslissingen. Je leert waar je mogelijk energie lekt, energetische grenzen nodig hebt en waar je op een geforceerde manier een weg door het leven baant.

Wil je contact maken met Debby? Je vindt hier meer informatie over haar werk:

www.debbylevering.com

https://www.instagram.com/she.woo.dares/

https://www.facebook.com/debby.levering.5/

 

Wil je andere podcasts luisteren met inspirerende ondernemers? Check dan hier het overzicht met alle afleveringen uit de podcast van de afgelopen jaren.

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.