Inspiratiesessie

Inspiratie nodig?

Als iedereen dat doet wat goed voelt voor hem of haar, kunnen we een wereld creëren die duurzamer is. Een wereld waarin meer liefde is voor onszelf, de mensen en de wereld om ons heen. Dat klinkt misschien hoogdravend en onmogelijk, maar in mijn optiek is dat precies wat we nodig hebben om de uitdagingen waar we voor staan het hoofd te bieden. 

In het verleden hebben wij (en onze voorouders) keuzes gemaakt over hoe we wilden leven. We hebben altijd gestreefd naar meer en beter. Maar nu we dat hebben, is dit misschien wel niet zo zaligmakend. Het zorgt voor veel grotere problemen dan we ooit gedacht hadden. Door de druk die we onszelf opleggen om dingen te presteren en steeds maar meer te vergaren, vergeten we de dingen die echt belangrijk voor ons zijn.

We hebben minder tijd en aandacht voor elkaar. Maken van eten een dingetje op onze to-do lijst en vinden dat we ook nog elke dag moeten bewegen.

 

Wat gebeurt er als we stoppen met werken op de manier die we kennen? En ruimte maken om nieuwe vormen te verkennen?

In mijn inspiratiesessies ga ik in gesprek over hoe we een wereld kunnen creëren die we wensen. Welke rol neemt werken in ons leven in, hoe denken we over gezondheid en kunnen we die ook met elkaar combineren? Kan werk een bron van vreugde zijn, in plaats van iets wat moet om je geld te verdienen om te kunnen leven? 

Neem voor de mogelijkheden contact met me op.

Irene-spreker-bw

Irene is heel divers, van schrijfster en spreker tot… host / tafeldame voor events. SMIE Academy kan het weten want daar leidde ze fantastisch de dialoogsessie tijdens het kick-off event in het AFAS Da Vinci theater.

 

Björn Six

Smie Academy

Ik heb Irene leren kennen tijdens haar lezing: ‘Volg je eigen weg’.

Omdat ik op dat moment heel erg twijfelde hoe ik de rest van mijn werkcarrière en persoonlijke leven wilde gaan invullen, kwam deze lezing voor mij precies op het juiste moment. Irene heeft mij door haar eigen verhaal enorm geïnspireerd.

Irene is een openhartige en warme vrouw. Ze vertelt met passie en hartstocht over haar eigen zoektocht. Ze laat daaruit zo enorm veel inspiratie vloeien, dat het je echt tot denken aan zet.

Rina van Loenen – Dekker

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.