Loop je al een tijdje rond met het idee een boek te schrijven?

En weet je niet waar te beginnen?

Je droomt ervan een boek te schrijven. Ooit wil je dat jouw boek in een winkel ligt. Mooi vormgegeven, jouw persoonlijke verhaal. Jouw ideeën, jouw creatie. 

Je ziet er tegenop omdat het zoveel werk lijkt. Niet alleen het schrijven, maar ook het uitgeven en dan nog de promotie. 

Misschien heb je geen idee voor wie je het boek wilt schrijven, of wat de essentie van jouw verhaal is. 

Of ben je bang dat jouw verhaal niet spannend, inspirerend of groots genoeg is om op te schrijven. 

Dus stel je het beginnen maar uit en blijft het een droom die ergens in je achterhoofd blijft hangen. 

Ideeën die in je achterhoofd blijven hangen, nemen onbewust veel ruimte in. Steeds weer keer je terug naar de vraag of je het toch niet moet doen. Maar waar haal je de tijd vandaan? En hoe zet je de woorden op papier?

Tijd voor helderheid! 

Wil jij weten of jouw verhaal het waard is om in een boek te verschijnen en of jij het in je hebt dat verhaal op papier te zetten? 

Boek dan een 

Clarity call

Tijdens een clarity call help ik je in korte tijd antwoord vinden op de vraag of jouw verhaal in een boek moet komen. Of dat het wellicht op een andere manier de wereld in mag. Je krijgt zelfs inzicht in de essentie van jouw verhaal, zodat je weet voor wie je het schrijft! 

Clarity Call, snel zicht op de vraag of jij een boek moet schrijven

Werkwijze

Uiterlijk twee werkdagen na je betaling ontvang je van mij een uitnodiging om een afspraak in te plannen in mijn agenda. Dan ontvang je direct een zoomlink, waarmee je kunt inbellen op het afgesproken tijdstip.

Details

Het gesprek vindt plaats via Zoom. In de eerste 15 minuten heb jij de tijd om uit te leggen waar je tegenaan loopt. Dan voel ik in op wat er precies speelt en geef je in de 30 – 45 minuten die daarop volgen mijn ideeën.

Jij laat alles op je inwerken en hebt aan het einde van de sessie tijd om te reageren en je vragen te stellen.

De sessie wordt opgenomen en je ontvangt de opname binnen een dag. Zodat je alle ideeën terug kunt luisteren en er mee aan de slag kunt. 

bespaar

€50

Boek voor 21 december 2024

en betaal €149,00 ipv €199
(prijs ex 21% btw)

Clarity Call, Irene van Gent, Helderheid

Dit is voor jou als je:

    • al jaren nadenkt over het schrijven van je boek
    • je omgeving continu aan je vraagt, wanneer jij een boek gaat schrijven
    • een boek ziet waarvan je denkt, dat had ik ook kunnen schrijven
    • al meerdere keren bent begonnen met schrijven, maar steeds weer vastloopt
    • twijfelt of jouw verhaal wel voldoende kracht heeft
    • gelooft in de kracht van jouw intuïtie
    • jouw eigen wijsheid op een manier naar buiten wilt brengen die werkelijk bij je past
Diana Beertema - PaulaOndernemer
Lees verder
Onze inspiratiesessie was magisch, de start met was heel fijn met de meditatie. Er was een gevoel van vertrouwen. De meditatie gaf een richting in de sessie. De vele vragen die je stelde zorgden ervoor dat het helder werd wat ik echt wilde.
Er is echt iets veranderd. Het is weer gaan stromen. Ik heb afstand genomen van het idee dat ik had.
Ik liep vast in het schrijfproces en nu blijkt waarom. Alles is energie, het was voornamelijk de lage energie die ervoor zorgde dat ik vastliep. Door samen met Irene te onderzoeken, waar ik op vastliep, ontdekte ik dat ik het oude verhaal mocht loslaten. Na de sessie ben ik in actie gekomen en nu ben ik op zoek naar een ruimte om meer mensen te ontmoeten, zodat ik nog meer kan verbinden. Ik voel een kracht van vertrouwen en heb het gevoel dat ik op mijn juiste pad loop. Daar ben ik heel dankbaar voor.
Michel KolenbranderBureau voor Conceptionele Zaken
Lees verder
‘Irene haar eigen wijze om het leven te leven spreekt me aan, inspireert en was de aanleiding om met haar in zee te gaan. We delen we het geloof dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn, waar hun hart ligt en waar ze talent voor hebben. Irene heeft niet alleen het talent om te schrijven, maar ook om aan te voelen wat nodig is voor jouw verhaal. Dat maakt haar de ideale sparringpartner om dit traject samen aan te vliegen. Zij is net als ik open minded, een pionier, een innovator waardoor het klikt en het proces ook nog eens heel leuk is. Ze snapt me en kan zich goed kan inleven in mij als ondernemer. Ze kan daarnaast uitmuntend communiceren, draagt de wereld een meer dan warm hart toe en heeft ervaring bij gemeenten die een belangrijke doelgroep zijn voor mijn boek. Irene geeft rust en ruimte. Rust om te laten zijn. Ruimte om te laten ontstaan.’  
Nicole Olsthoorn
Nicole OlsthoornThe Celtic Goddess
Lees verder
Mijn grootste ontdekking door werken met Irene is het besef dat onze stem en ons verhaal op veel manieren gedeeld kunnen worden, dat het niet per se een boek hoeft te zijn. Wat belangrijker is, is om het te delen op een manier die werkelijk bij je past - of dat nu een boek, een blog, een podcast of iets anders is.
Als je zelf je boek hebt geprobeerd te schrijven en je blijft vastlopen, dan is Irene jouw vrouw. Of ze nu je boek voor je schrijft of dat je besluit het zelf te schrijven met haar begeleiding - je bent in veilige handen en zij staat achter je.
Vorige
Volgende

Over mij

Irene van Gent

Naast de verhalen, boeken en blogs die ik schrijf, help ik ondernemers helderheid te krijgen over hun unieke verhaal en stimuleer ze dat verhaal te delen op de manier die het beste bij ze past. Ik werk als ghostwriter en schrijf boeken, blogs en artikelen voor creatieve en spirituele ondernemers die daar zelf geen zin in of geen tijd voor hebben.

Daarnaast schrijf ik mijn eigen boeken en blogs om mensen te inspireren het leven te creëren dat het beste bij ze past.

Schrijver

van fictie en non-fictie boeken

Untamed Woman

mijn blog op Substack

Werkplek

Ik werk volledig online.