Wil jij jouw wijsheid delen?

Maar ben je geen schrijver?

Verhalen veranderen de wereld. Daarom worden er steeds meer boeken geschreven en uitgebracht. Dat proces lijkt eenvoudig, want tegenwoordig schrijft bijna iedereen een boek zo lijkt het wel. Maar niet iedereen houdt ervan om uren achter een scherm te zitten om een verhaal op papier te zetten. 

Jouw wijsheid op papier

Als jij er 100% van overtuigd bent dat jij jouw verhaal in een boek of blog wilt uitbrengen, maar je houdt niet van schrijven. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!   

Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven van impactvolle teksten in de vorm van boeken, blogs en artikelen. Teksten die lezers raken en aanzetten tot verandering. 

Met mijn schrijftalent zorg ik dat jij jouw verhaal kunt delen. Zonder dat jij zelf hoeft te schrijven.  

Ghostwriting

Als ghostwriter haal ik jouw verhaal naar boven en zet het om in eenvoudige en krachtige teksten. Teksten die inspireren en aanzetten tot verandering. Die jij kunt gebruiken als blogs, artikelen of misschien wel een boek.

Wil jij met jouw verhaal jouw (potentiële) klanten inspireren om hun leven te veranderen? Neem dan contact met me op en we gaan samen aan de slag.

laptop-on-table-in-meeting-room-of-office-workspac-ATQMG7C.jpg

Werkwijze

Co-creatie

Jouw verhaal schrijven we in een actieve samenwerking. Dat betekent dat we regelmatig contact hebben en jij mij van input voorziet.

Brainstorm

We starten met een brainstorm om de essentie van jouw verhaal helder te krijgen.

interviews

Daarna werken we samen aan de hand van interviews waarin jij jouw verhaal vertelt dat ik omzet in een leesbaar verhaal.

Prijs

De prijs van mijn inzet hangt af van jouw wensen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Hedwig en Robert Gieling
Hedwig en Robert Gieling
Lees verder
Vorig jaar was een bewogen jaar voor ons.
Ik kreeg te horen dat ik slokdarmkanker had en ons leven kwam in een enorme rollercoaster terecht.
Ik merkte dat ik de behoefte kreeg om alles op te schrijven over deze heftige periode omdat ik veel vergat door de chemo. En ik wilde dat mensen die na mij met slokdarmkanker te maken kregen middels ons boek ondersteunen.
Irene heeft ons enorm geholpen om al onze gedachten en feitelijkheden van het ziekteproces op papier te zetten.
De interview sessies waren zeer intensief maar Irene heeft het perfect verwoord!

Ons boek, “Alive and Kicking” is een boek waar we ontzettend trots op zijn.
Zonder Irene was dat absoluut nooit gelukt.
Onze dank is groot!
Nicole Olsthoorn
Nicole OlsthoornThe Celtic Goddes
Lees verder
Zodra Irene de ruimte opent voor onze schrijfsessie overspoelt een aardende en rustgevende energie me. Ik weet dat ik veilig ben. In deze tijd met haar zijn alle delen van mij welkom, en dat maakt het mogelijk dat mijn diepste waarheden naar boven komen en zichzelf uitdrukken. Het is magisch hoe dit heeft geleid tot het ontdekken van mijn stem, mijn verhaal en mijn boodschap.
Irene en ik zijn goede vriendinnen en we praten vaak over ons werk, maar ik had nog nooit ervaren hoe het was om haar klant te zijn. En ze heeft me compleet weggeblazen!!
Wat werken met Irene zo uniek maakt, is dat ze je ontmoet waar je bent. Ze begrijpt heel goed dat je verlangen om een boek te schrijven voortkomt uit je verlangen om je stem te vinden en je diepste waarheid te uiten. In tegenstelling tot veel conventionele benaderingen van het schrijven van boeken, richt ze zich eerst op het creëren van ruimte voor die diepste waarheid, voor er wordt gekeken naar het uitwerken, structureren en schrijven het boek.
Als je hebt geprobeerd om je boek zelf te schrijven en je blijft vastlopen, dan is Irene de juiste persoon voor jou. Of ze nu je boek voor je schrijft of je besluit het zelf te schrijven met haar begeleiding – je bent in goede handen!
Eva van Zeeland
Eva van ZeelandMiss Natural
Lees verder
“Ik ben echt heel bij dat ik mee heb gedaan met Van Blog Tot Boek. Het heeft me geholpen te zien wat mijn verhaal is. Dat was me anders niet gelukt, dan was ik gaan schrijven vanuit mijn hoofd. Door de meditaties tijdens de schrijfochtenden bracht Irene me echt naar mijn gevoel. Daardoor deel ik nu een ander verhaal, mijn echte verhaal. Het is fijn dat Irene aangeeft dat ik het mag laten ontstaan, dat het hele verhaal nu nog niet helder hoeft te zijn. De groep komt ook niet voor niets bij elkaar, door hen voel ik ook steeds weer inspiratie en motivatie.
Als jij jouw unieke verhaal wilt delen, is dit echt een fantastische methode. Omdat je eerst je ware verhaal naar boven haalt èn concrete stappen zet om van je blog echt een boek te maken.”
Maria Johanna
Maria JohannaHouse of Oneness
Lees verder
Als schrijver heb je focus nodig. Het programma van Irene heeft mij geholpen aan focus op schrijven. Ik vond het onwijs leuk om met andere schrijvers te verbinden en herkenning te zien. Zeker een aanrader als je een stok achter de deur kunt gebruiken en wilt verbinden met gelijkgestemden. Onwijs bedankt Irene ❤ Veel liefs, Maria
Alexander Baas
Alexander Baas
Lees verder
Irene is allereerst een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is sensitief en flexibel en gaat uit van wat voor jou het beste werkt. Ze vult inhoudelijk aan daar waar nodig. En heeft geduld als het soms even niet wil lukken. Want het schrijven van een boek is een proces op zich. Dat weet ze als geen ander omdat ze zelf schrijft. Daarom zijn de dingen waar je als beginnend schrijver mee worstelt voor haar zo herkenbaar.

Irene is een coach en supporter die met jou de reis van het schrijven doorloopt. Dat geeft het gevoel van samenwerken maar toch wel dingen op je eigen manier kunnen doen. Ik kan iedereen die een boek wil schrijven, aanbevelen zich door Irene te laten helpen. Ik heb in elk geval genoten van de samenwerking.

Irene houdt het luchtig waardoor het ook prettig en plezierig blijft. En dat heb je soms nodig. Irene helpt je soepel door het proces heen. Zonder haar was het niet gelukt.
Vorige
Volgende