Wil jij dit jaar meer gaan schrijven?

Je bent een gepassioneerde, creatieve en sensitieve ondernemer. Je doet met liefde je werk, omdat je weet datjij met jouw talent mensen verder kunt helpen. 

Je bent voor jezelf begonnen omdat je weet dat je daarmee je eigen leven en de levens van anderen kan verrijken.

Je bent al een aantal jaar onderweg en wil jouw unieke verhaal met steeds meer mensen delen. Je denkt eraan een boek te schrijven met jouw persoonlijke verhaal, of een non-fictie boek waarin je jouw visie deelt.

Toch voelt het schrijven van een boek schrijven heel groot. Daarom ben je nog steeds niet begonnen.

Als je het schrijven van je boek opdeelt in kleine delen, wordt het ineens steeds overzichtelijker. 

Pilot van Blog tot Boek

 • 3 maanden wekelijkse schrijfochtenden waarin je schrijft aan een blog / hoofdstuk van je boek.
 • contact met mede-ondernemers die hetzelfde traject doorlopen.
 • feedback op je teksten.  
 • samen aan de slag om jouw unieke verhaal tot leven te brengen.
Van blog tot boek jaartraject
fashion-composition-with-womens-accessories-on-whi-LYRTD9G.jpg

Schijn je licht

door jouw unieke verhaal te delen

 • Tijdens de pilot ‘Van blog tot boek” ontmoeten we elkaar wekelijks voor een schrijfsessie, tijdens die sessie begeleid ik je naar jouw inspiratiebron, zodat jij weet hoe jij die week jouw blog kan schrijven.
 • Na drie maanden heb je een eerste opzet van je boek en in ieder geval 12 blogs gepubliceerd.  
 • Je ontwikkelt een krachtige relatie met je innerlijke wijsheid. Die je niet alleen zakelijk, maar ook privé kan ondersteunen om de keuzes te maken die echt bij jou passen. 

Meedoen aan de pilot?

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Plan voor 5 februari een afspraak in om kennis te maken, dan ontdek je of dit programma echt bij je past.

Van blog tot boek

De pilot bestaat uit

1

Online schrijfsessies

Tijdens de online schrijfsessie, schrijf jij aan jouw blog van die week. We beginnen met een meditatie en eindigen met een moment waarin je deelt wat je hebt geschreven en hoe het is gegaan. Het doel van elke ochtend is dat jij een (concept)tekst heb geschreven van het blog dat jij wilt publiceren. De schrijfsessies vinden plaats op vrijdag van 09.00 – 12.00 uur. De eerste vindt plaats op 9 februari.

2

Kennismakingssessie

Op dinsdag 6 februari is er een online kennismaking met alle deelnemers van de pilot. Van 10.00 – 11.30 uur delen we via Zoom onze verhalen waarmee we tijdens de pilot aan de slag willen gaan. 

3

Online masterclasses

Op dinsdag 19 maart is er een online masterclass over hoe je van je blog een boek maakt. Van 10.00  – 11.30 uur neem ik je mee in de details van het maken van een boek op basis van je blogs. 

Basis

Dit programma is voor iedereen die een stimulans nodig heeft om regelmatig een blog te schrijven. Door middel van wekelijkse opdrachten kom je in een schrijfflow om jouw blogs te schrijven en te delen.

basis

199 IN PLAATS VAN 249​
 • wekelijkse schrijfsessies
 • lid van online community om je verhalen te delen en feedback te ontvangen
 • 1 online masterclass
 • jouw verhaal in de Schrijf je leven podcast
Van blog tot boek jaartraject

Normaal

Dit programma is voor iedereen die motivatie zoekt om te schrijven en twijfelt of haar teksten wel goed leesbaar zijn. Naast wekelijkse opdrachten ontvang je maandelijks feedback op jouw verhalen.

normaal

399 IN PLAATS VAN 499
 • alles van het basisprogramma
 • feedback van Irene op jouw eerste drie blogs ( van gemiddeld 750 woorden)
 • een persoonlijke sessie van een uur voor aanvang van de pilot
Populair

Plus

Dit programma is voor iedereen die op zoek is naar een helder doel en richting om verhalen te schrijven. Door middel van brainstorms ontdekken we welke verhalen passen bij het bedrijf dat jij runt.

plus

599 in plaats van 749
 • alles van het normale programma
 • 1 brainstormsessies van 1,5 uur om de focus op je verhaal te houden en toe te werken naar het boek dat je wilt gaan schrijven
alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. ook mogelijk om in 4 termijnen te betalen (reken dan op 3% extra voor de administratiekosten). 

20 jaar
ervaring

Al 20 jaar laat ik me door mijn intuïtie leiden als ik aan het schrijven ben. Steeds weer startte ik een project van een jaar om te bloggen. Ik schreef over voeding, yoga en het creëren van het leven dat het beste bij je past. Deze blogs heb ik uiteindelijk samengevoegd tot een boek.

De afgelopen jaren schreef ik ook een roman en souls messages (je kunt alle boeken vinden in de boekwinkel op deze site).

Ik heb gezien wat schrijven voor jou kan doen, voor jou als persoon, voor je bedrijf en hoe het je kan verbinden met je hogere zelf. Hierdoor kun je een leven leiden dat verbonden is met je ware doel.

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.