15 februari 2024

Cacao Writing Ceremony - Schrijf een nieuw verhaal

Wat is jouw diepste overtuiging? Hoe wil jij het liefste leven en wat heb je nodig om dat echt te kunnen doen? Kom naar de Cacao Writing Ceremony en ontdek je innerlijke stem. De stem die je het verhaal over je leven vertelt. De stem die je helpt bepalen hoe jij jezelf en de wereld om je heen ziet. Maar de vraag is of jij ook naar die stem kunt luisteren of dat je jezelf elke dag een ander verhaal vertelt. Ben jij klaar om jezelf je ware verhaal te vertellen.

Kom deze zomer tot bloei

Kun jij jouw verhaal zo vormgeven dat het je ondersteunt om deze zomer tot volle bloei te komen? Zodat jij jouw volledige potentieel kunt leven èn kunt laten zien aan de mensen om je heen? Op 13 april organiseer ik samen met Leonie Emma Roxs (bekend van deze podcast) in haar studio in Amsterdam Noord een Cacao Writing Ceremony, waarbij jij jouw ware verhaal ontdekt om zo het leven te creëren dat het beste bij je past.

Wat is jouw verhaal?

Als jij het leven wilt leven dat het beste bij je past, moet je je bewust worden van je eigen verhaal. Dit verhaal komt voort uit de stem die jij diep van binnen in je draagt, het vertelt je het verhaal dat jouw diepste overtuigingen onthult en inspireert. Tijdens de Cacao Writing Ceremony laat jij jouw ware verhaal tot leven komen. Vanuit die kracht ga jij je leven vormgeven, zodat je jezelf ondersteunt om deze zomer volledig tot bloei te komen.

Maak verbinding met je innerlijke wijsheid

Tijdens deze Cacao Writing Ceremony gebruiken we verschillende tools die je verbinden met jouw lichaam en jouw innerlijke wijsheid. Met behulp van cacao, ademwerk en beweging brengen we je terug naar je diepste essentie, zodat je je innerlijke wijsheid kunt laten spreken om het leven te creëren dat het beste bij je past. Vanuit die rust en wijsheid, schrijf jij jouw nieuwe verhaal.

Cacao Writing Ceremony

Deze dag zit boordevol krachtige oefeningen die je voeden en inspireren en een diepe verbinding met jezelf ondersteunen. Je ontvangt onder andere:
– een cacaoceremonie waarbij we de intentie voor de dag bepalen en je verwelkomen in de cirkel
– een begeleide ademsessie met live muziek om jezelf dieper in jezelf te laten duiken en ruimte te creëren om te voelen
– bewegende meditatie om verbinding te maken met je lichaam en je intuïtieve flow
– schrijfoefeningen die je helpen je innerlijke stem te uiten
– stille momenten en optionele wandelingen door het bos om dieper af te dalen in de stilte en vredige aanwezigheid
– voedende soep en snacks

Over de begeleiders

Irene van Gent begeleidt vrouwen om met hun eigen verhaal de wereld mooier te maken en het leven te creëren dat het beste bij hen past. Ze publiceerde vier boeken over natuurlijke voeding, yoga, het creëren van je ideale leven, en een roman over de essentie van ware liefde. Daarnaast begeleidt ze vrouwen naar het leven dat het beste bij hen past door schrijven in te zetten als hulpmiddel om verbinding te maken met hun innerlijke wijsheid.

Leonie Emma Roxs creëert momenten voor het ervaren van diepe gevoelens, vreugdevolle expressie en belichaming. Ze werkt met cacao, ademwerk, truffels en livemuziek in 1-1 sessies en groepsevenementen. In 2017 richtte ze samen met Erik Pure Kakaw op om lokale gemeenschappen en cacaovoedselbossen te ondersteunen en tegelijkertijd de consumenten en de ceremoniële cacaowereld met de oorsprong te verbinden. In 2024 startte ze samen met Soheila Studio Vliegenbos om een ruimte te creëren voor adem & lichaamswerk, evenementen en livemuziek.

Praktisch

Locatie: Studio Vliegenbos, Nieuwendammerkade 24F, Amsterdam
Datum & Tijd: zaterdag 13 april 10.00-18.00 uur
Investering: € 95 (early bird tot 13 maart, € 85)

Reserveer hier je plekje.
Annulering: 2 weken vooraf volledige terugbetaling | 1-2 weken vooraf 50% restitutie | 1 week vooraf geen restitutie.

Neem bij vragen contact op met irene@irenevangent.nl of leonie@toolstobloom.com.
Wij heten je van harte welkom! 🌻

Bloggen

Meer over mij

Schrijf je in voor mijn magazine

20%

Korting

Bedankt voor het inschrijven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec.